martes, 7 de mayo de 2013




























Aquesta amanida la vaig fer ahir, mirant els armaris de la cuina.És una amanida per menjar tebia o freda, ideal per la calor que ja comença a fer.

Ingredients; Pasta arrissada, trompetes de la mort assecades o tendres.Si no en teniu ,es pot fer amb un
                   altre tipus.    
                  Sal i un pot de 5 tipus de pebre per moldre.

Elaboració; Posem una olleta el foc amb aigua .
                  Quant arrenqui el vull i posem un pols de sal.
                  En compte quant i tireu la sal perquè pot pujar l'aigua i os podeu cremar .
                  I posem la pasta .
                  Mentres saltajem els bolets amb un raig d'oli i julivert.
                  Quant la pasta estigui l, escorrerem i barregem la pasta amb els bolets saltejats.

                 Les trompetes de la mort si son assecades, san de posar en remull un parell d'horetes per que
                 s'hidratin be i les poguem netejar ben netes,mirant que no i queden restes del bosc.





























Categories: , ,

2 comentarios:

  1. Les trompetes de la mort són uns bolets molt versàtils, Pilar. Molt bona recepta. Amb poca cosa ja tens una aroma genial!! Petonets

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Marina.Aquest tipus de bolet jo no el collia abans,però un dia la meva cunyada em va dir si en volia (ella els cull amb el meu germà i després els neteja i asseca).No fa gaire que els faig servir a la cuina.Petonets.

    ResponderEliminar