Be....dons ahir tenia un carbassó encantat a la nevera.I un tomàquet perdut!!
Vaig pensar que valia mes gasta-ro abans no sem fes malbé.
I mira per on, el vaig fer a la planxa, una manera senzilla i sana de menjar aquesta verdura.
El tomàquet el vaig amanir simplement amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva.
Tot plegat acompanyat amb pa de cereals, boníssim.
El carbassó penseu que sa de tallar una horeta abans, i tirar un pols de sal perquè tregui
l'aigua.
Estava boníssim!!
Ja sabeu, si teniu algun carbassó encantat per la nevera, a la planxa està molt bo.
Propietats nutricionals | |
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures. També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.
Bon profit!!!
|
Fàcil i bo. I amb aquest pa que hi poses...mmm!
ResponderEliminarGràcies Marina!! :)
ResponderEliminaruauhhh!!! que bó!! (m'encanta el carbassó)
ResponderEliminarGràcies Nissi!!
ResponderEliminarPetonets.
Lo pongo a la práctica!!
ResponderEliminarYa veras que rico!! gracias!!
EliminarSaludos :)
Hola nos encanta tu blog y por eso te concedemos un par de premios que puedes venir a buscar al este Link
ResponderEliminarhttp://elrestaurantedecasa.blogspot.com.es/p/premios.html
Un saludo y FELICIDADES
Hola Pau i Mar, muchísimas gracias!!estos premios hacen mucha ilusión, ya que alguien se fija en mi blog.Hay tantos blogs y con tanta calidad!!
ResponderEliminarBesicos!!