martes, 28 de mayo de 2013

Posted by Pilar Posted on 23:58 | 10 comments

COSTELLES DE CABELL D'ÀNGEL CASOLÀ



































Aquí os deixo aquestes costelles de cabell d'àngel,estan per llepar-se els dits.
Fa dies vaig fer cabell d'àngel i vaig buscar alguna recepta que en portés,i que no fos massa difíl  i laboriós de fer.
Vaig trobar aquesta en el blog de http://frankyvera.blogspot.com.es/2013/05/costillas-de-cabello-de-angel-son-muy.html?showComment=1368896577524#c507467037468940497
i la vaig posar en practica.

Aquí os deixo el ling per fer el cabell d'àngel ,és laboriós.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/cabell-dangel-casola.html

Ingredients per les costelles;
2 plaques de pasta de full
Cabell d'àngel
Sucre i ou per pintar

Mentre feu la preparació,enceneu el forn a 180 graus.


























Aquí tenim les plaques de pasta de full  i el cabell d´àngel.




















Partim la placa per el mitg o si en tenim dues ,possem una sobre l´altre un cop farcida .






























Sobreposem l'altre tall a sobre.



















Marquem amb un ganivet .Ensucrem o pintem amb ou o les dues coses,queda bona de totes maneres.



























I aquí els resultats de varies vegades que ne fet.



Apa bon profit!!!

Atributs i propietats nutricionals:
El cabell d'àngel, en tant que confitura o aliment ensucrat, és un aliment altament energètic (aproximadament 200 kcal/100 g), ric en sucres senzills i solubles i en fibra. Aporta la riquesa mineral i vitamínica de la carabassa; per tant, el cabell d'àngel proporcionarà potassi, calci, fòsfor, magnesi, seleni, carotens, vitamina A i àcid fòlic
Categories:

10 comentarios:

  1. Pilar, no tengo palabras para tu receta de hoy. Yo también hago el cabello de ángel ( que por el proceso podría llamarse de los demonios) y aunque es laborioso... luego es una delicia. Y a veces lo he preparado en combinación con el calabacín y... no veas!!!. riquísima tu receta, es una autentica tentación.Besos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Cocina con vistas,muchas gracias!!La verdad que lleva su trabajo hacer cabello de ángel, pero vuelvo a tener unas cuantas calabazas!!y tengo que ponerme hacerlo,porqué se me terminó el que tenía.Y todos quieren las costillas de hojaldre jajaja
      Eso no lo he hecho nunca,ponerle calabacín,el proceso es el mismo¿?
      Besitosss

      Eliminar
  2. Buenísima receta, para mi lo complicado es el cabello de ángel, no se si me saldría. Me gusta mucho como te quedo, dan ganas de coger un trocito. Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Azucena!!
      Muchas gracias.Yo creo que si te saldría sin duda!!
      Si lo haces algún día me cuentas.
      Besotes!

      Eliminar
  3. Fàcil i boníssim, Pilar. I la melmelada de cabell d'àngel feta a casa! Això és fantàtic. I difícil de trobar!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marina!!Dons si m´agrada això de ferme-la a casa!!tot el que son conserves sempre ma agradat i tenir-ne el rebost és genial!
      I tot sa de dir,que van esser els meus sogres que em van animar a fer-me el cabell d'àngel.Em van donar les carbasses ells.I mira per on,ara
      m ´analegro.
      Petons

      Eliminar
  4. Yo me llevo ..pues.....la mitad ;)))del todo..jejeje que no tengo nada dulce para el postre!!!..esto a mi no me ha pasado aun..pero mira...jejeje asi voi mirando en otras cocinas y me llevo algo dulce
    Un besito Pilar!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko!!
      Jejejeje no me creo que no tengas nada dulce!!
      Venga te hago una entera y te la llevas para el postre :)
      Gracias guapa,besicos.

      Eliminar
  5. Vaya hojaldre más bueno que te ha salido y con cabello de ángel, me encanta!!
    Un besito guapa!

    ResponderEliminar