martes, 21 de mayo de 2013

Posted by Pilar Posted on 23:48 | 6 comments

CRUIXENT DE RUSSINYOLS DE PI AMB TOMÀQUET

























La massa és la mateixa de la pizza, encara que farem servir una molt petita part.
Sem va acudir aquest cruixent, perquè tenia massa de pizza que em va sobrar, la vaig estirar força fins quedar una lamina força prima.I després i vaig posar tots els ingredients.
Os deixo el link per  fer la massa de la pizza.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/05/pizza-de-suri-mi-i-tonyina-casolana.html


Ingredients; 250 farina, 135gr d'aigua tèbia, 12 gr de llevat fresc de forner, 10 gr d'oli d'oliva
                   (en el cas de l'oli d'oliva , quant he tingut la massa amassada, ni he tirat un raig mes)
                    7 gr de sal
                    5 gr de sucre
                                         

Ingredients per emplenar; Concentrat  de tomàquet  i bitxo cossolà
                                        Un tomàquet
                                         Rossinyols de pi
                                         Formatge per gratinar suau

Ho posarem el forn a 180 graus.Controleu en tot moment que se os cremi.
Queda molt cruixent.






























                                                           Bon profit!!


Propietats nutricionals del tomàquet.
El tomàquet és un fruit amb un elevat contingut de vitamines i minerals. Per exemple, per cada cent grams de tomàquet hi ha de l'ordre de 1.700 UI de vitamina A i 21 mg de vitamina C. També conté vitamines del grup B i minerals com el calci, fòsfor i ferro.

Propietats nutricionals dels bolets.
El seu valor energètic és relativament baix en comparació amb altres aliments, ja que entre el 80 i el 90% del seu pes és aigua. Com que només contenen entre 20 i 35 Kcal per 100 grams resulten molt apropiats per les dietes d'aprimament. A més a més el seu contingut en hidrats de carboni i greixos és molt escàs. D'altra banda destaca el seu no menyspreable contingut en fibra, així com la seva riquesa en vitamines i minerals. El seu valor proteic no és molt elevat, però aporten més proteïnes que molts vegetals, així com una major quantitat de cobalamina (B12), vitamina que sol ésser més habitual en productes d'origen animal i necessària per prevenir diversos tipus d'anèmia. 


6 comentarios:

  1. Que buena receta, me gusta¡¡¡ Un beso.

    ResponderEliminar
  2. És una bona idea això de fer mig - mig, Pilar! així tenim una pizza ben variada! Per repetir! Petons

    ResponderEliminar
  3. espectacular, quina pinta!!! hmmmm
    petons

    ResponderEliminar