domingo, 26 de mayo de 2013


Ingredients:

Mitjanes de conill
Tomàquet fresc
All
Sal i pebre
Oli d'oliva

Elaboració:

Fregirem el conill ben rosset.En una cassoleta amb oli d'oliva.
Salpebrem be,quant ja el tinguem ben rosset  i posarem el tomàquet i l'all tallat .
I deixem fer xup xup,fins que veiem que el tomàquet a reduït.
En principi no si ha  d'afegir aigua,amb el suc del mateix tomàquet es tindria de coure.








Bon profitttt!!!

Sobre la carn de Conill
Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè ...
  • És una carn magra.
  • És font de proteïnes.
  • Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
  • Té un alt contingut en cianocobalamina (B12), niacina (B3) i piridoxina (B6).
  • Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
  • És una carn saborosa que agradarà a tota la família.
  • És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
  • Les seves propietats culinàries solen incorporar espècies i herbes aromàtiques, per la qual cosa es pot prescindir de la sal en la seva preparació.
Categories:

12 comentarios:

  1. Un plat senzill i rápid com a mi m'agraden :) i a més amb suquet, per sucar-hi pa... hmmm

    ResponderEliminar
  2. Hola Nissi!!m´agrada que t´agradi :)
    Feiç setmana!!

    ResponderEliminar
  3. Un plato muy rico y sabroso, la carne de conejo es muy sana y con pocas grasas, y esa salsita invita a mojar y mojar pan. Una delicia de receta
    Me quedo por tu blog
    Un beso y buena semana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mari :)
      Muchas gracias bonita
      Besines y feliz semana para ti también.

      Eliminar
  4. Yam yam que pinta tiene la carne!! ummmm
    Buenos dias Pilar!
    Hoy nos traes un plato riquisimo!! felicidades!
    te deseo una semana fantastica
    un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko!!buenos días :)
      Muchas gracias !!
      Que tengas una muy buena semana también !!
      Besicos

      Eliminar
  5. El conill a la cassola és un dels meus plats de carn preferits, Pilar! El teu me'l menjaria amb els ulls tancats. Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon dia Marina :)
      Moltes gràcies de veritat!!
      Així dona gust cuinar!!que agradin els meus plats em fa molt feliç, m'omple mot!!
      Petonets

      Eliminar
  6. Me gusta la carne de conejo y este plato tiene muy buena pinta,rico,rico. Un besazo.

    ResponderEliminar
  7. Qué rico se ve este plato de conejo, de verdad que tiene una pinta que dice cómome!! Un besazo

    ResponderEliminar