miércoles, 26 de junio de 2013

Posted by Pilar Posted on 8:42 | 10 comments

Arròs a la cassola de terrissa




























El primer que farem serà un bon sofregit amb ceba i concentrat de tomàquet casolà.

























































Reservem el sofregit i passem a netejar els musclos ,cargols i la gamba llagostinera.































Posarem el sofregit , i la clova a foc suau a la cassola de terrissa.
Jo i he possat pop que tenía cuit i queda molt bo.





















Ho deixarem que cogui uns 10 minuts i després i evocarem l'arròs.
I solo posar dos tasses petites de cafè per cap.
El brou que cobreixi be i a foc mes aviat fort,que no os quedi bullit.
En aquest cas no i vaig afegit gens de sal, perquè tenia tot el brou dels musclos ,mes salseta del pop que tenia reservat per aquesta ocasió.
Tot plegat ja porta sal .


























Quant veiem que gairebé esta cuit (segons quin arròs li falta mes o menys temps) ho tapareu amb un drap de cuina net uns  minuts.



















































Un apunt si el voleu caldós ,os toca posar mes brou sigui de peix o de clova.

Si teniu algun dubte aquí estic per ajudar-vos.

                                        Bon profit!!!
Categories:

10 comentarios:

  1. ohhh!! Un 10. Això de la cassola de terrissa no és una minúcia, eh? És ben important!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Marina :)
    M'agrada molt cuinar amb cassola de terrissa.
    A mes tinc la Bisbal d'Empordà el costat practicament i tenen tot tipos de cassoles de terrissa.
    Un petó.

    ResponderEliminar
  3. Un arroz impresionante, niña!! Como todavía no nos estamos achicharrando de calor podemos aprovechar más tiempo estas recetas. Y en cazuela de barro, con lo ricas que salen...
    Un besazo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nuria,muchas gracias.
      La verdad que si aún apetece un buen arroz.
      Kisess

      Eliminar
  4. Que arroz más bueno chiquilla¡¡¡ con su marisco, vamos para no dejar ni un grano, estas cosas se avisan para ir a comer, jaja. Un besito:)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena ,es uno de los platos que me gusta mas cocinar.
      Besazo :)

      Eliminar
  5. Hola Pilar m'ha sorprès aquest arròs molt gratament i això que sóc Alacantí.Moltes gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Angelito,a mi em satisfà veure que la meva cuina agrada i compartir-ho amb tots vosaltres m'omple moltíssim.Gràcies a tu per visitar el meu blog.

      Eliminar
  6. Me muero de envidia viendo y casi oliendo este arroz,que maravilla
    Un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Inma!!
      Estaba riquísimo ,de las veces que me salió mas bueno,también hace mucho que le pusiera trocitos de pulpo,que pescó mi hermano.
      Un besazo :)

      Eliminar