sábado, 15 de junio de 2013























Ens fará falta ,oli de sirerets.


Conill frec.
Agafarem el conill i el regarem amb oli de sireret,sal i pebre.
Ho taparem amb film tranparent i ho posarem a la nevera durant un parell d´hores mínim.

Agafarem pebrots del piquillo i els tallarem a tires i posarem un parell d'alls prèviament cuits quant rossegem el conill.El conill el rossegem en una cassola a part o paella amb oli d'oliva millor.
Un cop ben rossejat el posem a la cassola ,amb el pebrot del piquillo i els alls.
M´agrada fer servir una cassola de terrissa, però si no en teniu no passa res,amb una de normal també anirà be.

Quant ja tinguem el conill ben ros ,posarem el foc mes aviat baix .
Incorporem una cervesa ,no ha pas de cobrir.No tapeu la cassola.
Anem girant la carn de tant en tant i comprovarem que queda tendra.
Mes o menys la cocció es de 35 o 45 min.
També dependrà de lo tendre que sigui el conill.

                                           
Bon profit!!!

Sobre la carn de Conill:

Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè 
És una carn magra.
És font de proteïnes.
Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
Té un alt contingut en cianocobalamina (B12), niacina (B3) i piridoxina (B6).
Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
És una carn saborosa que agradarà a tota la família.
És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
Les seves propietats culinàries solen incorporar espècies i herbes aromàtiques, per la qual cosa es pot prescindir de la sal en la seva preparació.

Categories:

10 comentarios:

  1. Qué receta tan buena, Pilar!! Además los platos hechos en cazuela de barro salen buenísimos, yo me arrepiento de la vitro solo por eso, aunque creo que hay un adaptador o algo así, no lo he visto pero se que existe. Muy muy rico!!!
    Un besito

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Nuria!!La verdad a mi me encanta cocinar en cazuela de barro le da otro sabor a la comida.
      Un beso.

      Eliminar
  2. Estoy de acuerdo con Nuria, la comida hecha en cazuela de barro esta riquísima.
    Muy rico tu plato de hoy
    un beso

    ResponderEliminar
  3. una pinta impresionante!! me ha guatado muchisimo y con el puntito de picante aun mas! petonets
    Silvia
    chup-chup-chup

    ResponderEliminar
  4. Un plato estupendo, muy de campo, con el conejo, con la cazuela de barro, genial¡¡¡ me gusta mucho y tiene que estar sabrosísimo. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena,la verdad que si quedó muy sabroso :)
      Besitos.

      Eliminar
  5. Ajá! Així que amb cervesa? Ho provarem! A casa ens agrada molt, el conill.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marina, jo la faig servir bastant a la cuina la cervesa.Fa que la carn quedi toveta
      Un petó

      Eliminar