sábado, 8 de junio de 2013

Posted by Pilar Posted on 2:43 | 10 comments

Tomàquets plens refrescants,d'estiu.


























Aquesta setmana he rebut un lot de l´EMPRESA ATUN CALVO.
Un fantàstic lot dels seus productes.
Es una de les empreses líders en el seu sector,per mes de 70 anys de calitat dels seus productes.
Aquesta empresa te varies varietats de TONYINA amb oli d'oliva o sense oli , oli de girasol.
Varietats d'aperitius ,com musclos amb escabetx i el natural, patés.
També plats preparats, com mandonguilles,cous cous...

I ja he fet la primera recepta amb TONYINA CALVO !!
Moltes gràcies ATUN CALVO!!!
http://www.calvo.es


Aquí tenim els ingredients:
Tonyina
Tomàquets madurs
Pebrots piquillo
Maionesa lleugera

























Buidarem els tomàquets,en compte .Que quedin ben sencers.
Reservem tot el que treiem.
                   
                    
Tallarem els pebrots de piquillo a tallets i ho barregem amb el tomàquet .
                            






























Aquí treien l'oli de la tonyina i la reservem.Aquest oli el podem fer servir per una amanida ,val la pena.


 Barregem la tonyina,amb la mescla anterior del tomàquet i el pebrot.




























Passem emplenar  els tomàquets i fer la decoració del plat,amb maionesa lleugera i pebrots piquillo.



                                                              Bon profit!!!

La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. La seua carn és ferma, agradable al paladar i nutritiva. Conté olis omega-3 molt importants per a una nutrició equilibrada. La tonyina en llauna, conservada en oli o salmorra, és ideal per preparar amanides i entrepans
Categories:

10 comentarios:

  1. Estupenda, muy fresquita para este verano, me encantan los tomates yo los gasto muchísimo, este plato me lo apunto. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias guapa.
      A mi me encantan estos tipos de comida,fresquito,rápido y fácil.
      Besitos

      Eliminar
  2. Heyy! felicidades por el lote! Que aproveche!
    Has preparado un plato riquisimo, sin duda.
    Parece rápido de preparar, y sanisimo ademas de estar delicioso.
    un beso, guapa

    ResponderEliminar
  3. Hola Eniko guapa!!estoy muy contenta :)
    Muchas gracias a ti por todo :)
    Si es muy rápido y buenisimo !!
    Besicos.

    ResponderEliminar
  4. Wonderful recipe!!! I will try it!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Thank you very much Marina, and are very rich indeed.
      A kiss.

      Eliminar
  5. Hemos coincidido en hacerlos rellenos, pero los tuyos son más fresquitos y de cara al verano apetecen mucho más!!
    Un besito

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nuria!!si hemos coincidido :) las dos versiones están muy ricas y ahora vendrán los tomates que valen la pena.
      Los que recogemos directamente del huerto a la cocina ummm que ricos.
      Besitos.

      Eliminar
  6. Así cualquiera no se come un tomate... Uy perdón, que es toda una maravillosa ensalada que se ha escondido en un tomate, ja,ja....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Cocina con vistas!!jejejeje es mas atractiva una ensalada así verdad¿?apetece mas!!y mira que es simple :)
      Muchas gracias.
      Feliz Domingo!!

      Eliminar