Un plat molt sa i digestiu,es pot servir calent,no tan calent.
He fet servir l'arròs integral rodó ecològic ECO-SALIM.
http://www.int-salim.com
Carbassó de l'hort, un pols de sal.
Dos ingredients boníssims i sans.
Posarem a coure l'arròs amb una olleta amb aigua i un pols de sal.
Ho deixeu coure segons indicacions de l'arròs que feu servir.Mentre tallem el carbassó petitet i el posarem en una paella a pocharlo amb un raig d'oli.
Foc baix i tapat mes un polsim de sal.
Quant tinguem l'arròs cuit, el posem en un escorredor perquè així no hi quedi aigua.
I ho barregem amb el carbassó quant estigui fet.
BON PROFIT!!
El carbassó
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.
També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.
També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.