martes, 17 de septiembre de 2013

Posted by Pilar Posted on 7:53 | 17 comments

Conserva de pebrots escalivats.
























Dons és molt fàcil fer aquesta conserva ,a mes a l'hivern que els pebrots són mes cars ens va molt bé de tenir algún pot a la despensa.

Agafarem els pebrots els i pasarem un drap per si tenen restes de terra.
Prepararem foc i em la llamerada,escalivarem els pebrots,quant veieu que es pelen bé, ja els podeu treure.


































Un cop trets del foc els deixem refredar una miqueta.
Ens posem uns guants de làtex i els pelem primer.
Després els passem per sota l'aixeta.




























Després els posarem en una cassola i farem arrencar el vull, que faixi chup chup.
Amb  un bon raig d'oli d'oliva i un parell d'alls (opcional l'all).
Pebrot ben calent,de cap a dins el pot, ple fins a dalt, tapat i girat perquè faixi el vuit.
Els deixeu refredar i cap a la despensa.

Si teniu algun dubte, no dubteu en preguntar, us ajudaré en tot el que sàpiga i pugui.
Gràcies a tots els que visiteu el meu blog i les receptes que vaig penjant.


                                           FINS AVIAT I BON PROFIT !!
Categories:

17 comentarios:

  1. GRACIAS POR LA RECETA
    SALUDOS DESDE EL PERU

    MIGUEL

    ResponderEliminar
  2. Amb les matèries primeres que tingeu aquí sortira tot molt millor segur.

    ResponderEliminar
  3. Wow !!! Como deben estar de ricos esos pimientos hechos así,yo aun no me atrevo con las conservas
    Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No son complicadas las conservas, solo es aseguras tener los botes de cristal que cierren bien.
      Besitos

      Eliminar
  4. Por los mismísimos pimientos de cristo... pero que peazo conserva... eso son pimientos asados y lo demás... algo de color rojo que nos dicen que son pimientos...Así ya se puede. Yo normalmente no guardo en tarros, los congelo. Me muero de envidia. Bss.

    ResponderEliminar
  5. Cocina con vistas, me arrancaste una carcajada con tu comentario.Muchas gracias por seguir mis recetas.
    Es fácil hacer conservas,solo hay que asegurarse de tener unos buenos botes de cristal que cierren correctamente.
    Atrévete un día y me cuentas.
    Besicos.

    ResponderEliminar
  6. Pues es que yo no se que pasa, pero por muchos que haga no sobran nunca, y si los hago directamente para envasar, me arrepiento y los pongo para comer y entonces ya no hay! Pero esos pimientos asados así como los tuyos no los he hecho nunca, y si que hay diferencia, pero no tengo esa posibilidad.
    Un beso grande, y que pases un buen fin de semana!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Nuria ...igualmente ,que pases un buen fin de semana.Aprovecha el solecito.
      Un beso.

      Eliminar
  7. Quina bona pinta aquests pebrots!! i una idea genial, prepararlos per l'hivern. Llàstima no poder-los fer igual que tu amb aquesta mega barbacoa i la flamerada!! però encara que sigui al forn (si no recordo malament la meva mare els feia així), els intentaré fer.
    Petonets!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si i tant que els pots fer el forn!!!
      Gràcies per visitar el meu blog :)
      Un petó.

      Eliminar
  8. Hola, jo tinc un dubte

    Si no tenim prou caldo dels pebrots, amb què omplenem la resta del pot?
    Aigua salada com pels bolets?
    Oli?
    Vinagre?

    Gràcies.

    ResponderEliminar
  9. Bon dia
    Acostumo a fer l'escalivada però no conserves.
    Quan dieu arrencar el bull, haig de possar aigua a la cassola?
    Els alls qe vull possar, els posso crus o els passo pel vull?
    Gràcies

    ResponderEliminar
  10. I no fas bullir els pots ja plens per fer la conserva?

    ResponderEliminar
  11. Estaria bé dir que els pebrots a l’hivern no són de temporada (i per tant estan fabricats en hivernacles amb il.luminació artificial o vinguts de lluny), i no que van més cars. El missatge no és el mateix.

    ResponderEliminar