jueves, 30 de mayo de 2013

Posted by Pilar Posted on 23:37 | 20 comments

Ous plens de tonyina i allioli






















Ingredients;

5 ous
1 cabeça d'alls
1 Llimona
Sal
Oli d'oliva
Tonyina


Elaboració;

Posarem a bullir els ous.




























M'entres farem l'allioli





























Un cop bullits els ous i fet l'allioli, pelem els ous.Els partim per la meitat i els i treien el rovell.
Barraixem els rovells ,la tonyina i l'allioli ben barrejant.
Passem emplenar els ous i cobrim amb allioli.



















































                                                 Bon profit!!!


«L'oli d'oliva verge és molt més que un greix sa, ha de ser contemplat com un suc vegetal ric en micronutrients de gran interès per a la salut». 

miércoles, 29 de mayo de 2013
















       Hola, ja tinc la recepta per participar "Reto de Mayo de Cocineros del mundo en Google+"
                  http://cocinerosdelmundodegoogle.blogspot.com.es/


La massa és la mateixa de la pizza, encara que farem servir una molt petita part.
Ja que l'hem de fer ben prima.
Os deixo el link per  fer la massa de la pizza.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/05/pizza-de-suri-mi-i-tonyina-casolana.html


Ingredients per emplenar i el seu procediment;

Tomàquet casolà en primer lloc
Després i posarem unes rodanxes de tomàquet  ben finetes
Tot seguit i posarem els espàrrecs trossejats petits i una miqueta molt poca de sal gruixuda.
Finalment unes tires de pebrot escalivat i formatge.
Ja ho podem posar el forn, prèviament escalfat a uns 180 graus.





















                                               Que aprofiti!!


L’espàrrec es diu així perquè conté molta asparagina, un aminoàcid amb un efecte molt característic que descobrirem tot seguit. Aquesta hortalissa de gust tan peculiar és, en realitat, la tija tendra de l’esparreguera, un arbust molt comú a les zones de clima temperat.

Les seves propietats nutricionals;

En els espàrrecs, el component principal en pes és l’aigua (92%), seguida dels hidrats de carboni (4,5%), la proteïna (2,3%) i la fibra (2%). Es tracta d’una hortalissa baixa en calories, que no té greix i amb un contingut baix en sal.
És una bona font de vitamines antioxidants (C, E i provitamina A), d’àcid fòlic (B9) i de niacina (B3). Els minerals més destacats que conté són el potassi i el sofre.

martes, 28 de mayo de 2013

Posted by Pilar Posted on 23:58 | 10 comments

COSTELLES DE CABELL D'ÀNGEL CASOLÀ



































Aquí os deixo aquestes costelles de cabell d'àngel,estan per llepar-se els dits.
Fa dies vaig fer cabell d'àngel i vaig buscar alguna recepta que en portés,i que no fos massa difíl  i laboriós de fer.
Vaig trobar aquesta en el blog de http://frankyvera.blogspot.com.es/2013/05/costillas-de-cabello-de-angel-son-muy.html?showComment=1368896577524#c507467037468940497
i la vaig posar en practica.

Aquí os deixo el ling per fer el cabell d'àngel ,és laboriós.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/cabell-dangel-casola.html

Ingredients per les costelles;
2 plaques de pasta de full
Cabell d'àngel
Sucre i ou per pintar

Mentre feu la preparació,enceneu el forn a 180 graus.


























Aquí tenim les plaques de pasta de full  i el cabell d´àngel.




















Partim la placa per el mitg o si en tenim dues ,possem una sobre l´altre un cop farcida .






























Sobreposem l'altre tall a sobre.



















Marquem amb un ganivet .Ensucrem o pintem amb ou o les dues coses,queda bona de totes maneres.



























I aquí els resultats de varies vegades que ne fet.



Apa bon profit!!!

Atributs i propietats nutricionals:
El cabell d'àngel, en tant que confitura o aliment ensucrat, és un aliment altament energètic (aproximadament 200 kcal/100 g), ric en sucres senzills i solubles i en fibra. Aporta la riquesa mineral i vitamínica de la carabassa; per tant, el cabell d'àngel proporcionarà potassi, calci, fòsfor, magnesi, seleni, carotens, vitamina A i àcid fòlic

lunes, 27 de mayo de 2013

Posted by Pilar Posted on 23:45 | 10 comments

PASTÍS DE FORMATGE AMB PUNT DE LLIMONA

























Bon dia, avui os deixo un pastís de formatge.Espero os agradi.

Ingredients per la base;

50 gr de mantega
1 ou
50 gr de sucre
50 gr de farina
1 cullereta de llevat en pols

Ingredients principals per relleno;
3 ous
3 de formatge fresc (tipo quark) són en total 500 gr
75 gr de sucre
40 gr de maizena
1 llimona gran (pela i suc)

Elaboració;

Posem el forn a 180 graus
Quant faixi 15 min que tenim el pastis dintre el forn, l'abaixem a 150 graus.

Dons ens i posem un cop tinguem tots els ingredients preparats.
Anirem primer per la base,ajuntarem tots els ingredients i ho passem per el tur-mix que no i quedin grumolls.
Os quedarà una pasta bastant espesa ,es normal.
Agafeu un motlle,el que tingueu.I l'unteu be amb una mica de margarina o mantega.
Si ja ho heu fet ,ja i podeu posar la pasta de la base que acabem de fer.

Segon pas,anem per el relleno.
Ajuntem tots els ingredients i amb una batedora o barnilles ho remenem be,que no i quedin grumolls.
Ara l'afegim el motlle.
Ja el tenim apunt per posar-lo el forn.

Consells:
Si veieu que os queda ros però no el teniu cuit el tapeu i el deixeu coure mes estona .
Aquest pastís en el forn que tinc a casa si està 1 hora i mitja bona.
Tingueu en compte que cada forn és diferent.
Bé dons espero que el proveu algun dia i m'expliqueu com os ha quedat.
Si teniu algun dubte os respondré encantada.

Espero els vostres comentaris.
Gràcies 



                                                               La base

                                                  El relleno
































































                                               Bon profit !!!

Informació sobre el formatge:
El formatge és un aliment fresc o madurat, sòlid o semisòlid, obtingut per separació del sèrum després de la coagulació de la llet sencera, o bé desnatada total o parcialment, de la nata, del sèrum d'elaborar mantega o d'una barreja d'alguns o de tots d'aquests productes per l'acció del quall o altres coagulants apropiats, amb hidròlisi prèvia de la lactosa o sense. La llet més habitual a l'entorn de la Unió Europea és la de vacaovellacabra i búfala.

domingo, 26 de mayo de 2013


Ingredients:

Mitjanes de conill
Tomàquet fresc
All
Sal i pebre
Oli d'oliva

Elaboració:

Fregirem el conill ben rosset.En una cassoleta amb oli d'oliva.
Salpebrem be,quant ja el tinguem ben rosset  i posarem el tomàquet i l'all tallat .
I deixem fer xup xup,fins que veiem que el tomàquet a reduït.
En principi no si ha  d'afegir aigua,amb el suc del mateix tomàquet es tindria de coure.








Bon profitttt!!!

Sobre la carn de Conill
Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè ...
  • És una carn magra.
  • És font de proteïnes.
  • Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
  • Té un alt contingut en cianocobalamina (B12), niacina (B3) i piridoxina (B6).
  • Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
  • És una carn saborosa que agradarà a tota la família.
  • És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
  • Les seves propietats culinàries solen incorporar espècies i herbes aromàtiques, per la qual cosa es pot prescindir de la sal en la seva preparació.
Posted by Pilar Posted on 8:28 | 2 comments

SOPA DE PASTA AMB BROU DE COL.


























Aquí vaig reservar el brou que va sortir de coure la col i patata.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/05/canalons-de-col-i-patata.html
No te cap complicació.
Només em de coure la pasta que mes ens i agradi.
Jo en aquest cas vaig preferir una pasta petita.
No i afegiu sal, ja en porta os quedaría salat.























Bon profit!!