Aquí os deixo aquestes costelles de cabell d'àngel,estan per llepar-se els dits.
Fa dies vaig fer cabell d'àngel i vaig buscar alguna recepta que en portés,i que no fos massa difíl i laboriós de fer.
Vaig trobar aquesta en el blog de
http://frankyvera.blogspot.com.es/2013/05/costillas-de-cabello-de-angel-son-muy.html?showComment=1368896577524#c507467037468940497
i la vaig posar en practica.
Aquí os deixo el ling per fer el cabell d'àngel ,és laboriós.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/cabell-dangel-casola.html
Ingredients per les costelles;
2 plaques de pasta de full
Cabell d'àngel
Sucre i ou per pintar
Mentre feu la preparació,enceneu el forn a 180 graus.
Aquí tenim les plaques de pasta de full i el cabell d´àngel.
Partim la placa per el mitg o si en tenim dues ,possem una sobre l´altre un cop farcida .
Sobreposem l'altre tall a sobre.
Marquem amb un ganivet .Ensucrem o pintem amb ou o les dues coses,queda bona de totes maneres.
I aquí els resultats de varies vegades que ne fet.
Apa bon profit!!!
Atributs i propietats nutricionals:
El cabell d'àngel, en tant que confitura o aliment ensucrat, és un aliment altament energètic (aproximadament 200 kcal/100 g), ric en sucres senzills i solubles i en fibra. Aporta la riquesa mineral i vitamínica de la carabassa; per tant, el cabell d'àngel proporcionarà potassi, calci, fòsfor, magnesi, seleni, carotens, vitamina A i àcid fòlic