sábado, 29 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:54 | 6 comments

Crepes integral i vegetal picant.

























Aquesta crepes,és ideal per sopar o un dinar lleuger.Es de bon digerir i molt sana.

Ingredients que ens fan falta:

Farina integral de cigrons ECO-SALIM  ecològica.
Carbassó
Seva
Cireret picant
Pebrot verd
Un tomàquet per amanir.
Sal i oli ECO-SALIM




ECO-SALIM es una marca perteneciente al grupo SALUD E IMAGINACIÓN donde se comercializan productos ecológicos(biológicos, ecológicos, orgánicos).Los alimentos biológicos son aquellos que proceden de la agricultura ecológica, la cuál está exenta de pesticidas y herbicidas.
Los productos ECO-SALIM no contienen sustancias químicas que modifiquen su aspecto o propiedades, de modo que aprovechan al máximo todos sus nutrientes y permiten al consumidor controlar los alimentos que ingiere cada día, conociendo la repercusión que van a tener en su salud.
Debido a su riqueza en fibras, dado que nuestros productos son integrales, éstos ayudan a que no se produzcan enfermedades típicas. Además, ayudan a potenciar el sistema inmunitario y contribuyen a eliminar los radicales libres, ayudando así a controlar las enfermedades degenerativas

Posarem 4 cullerades de farina de cigró ECO-SALIM i un pols de sal no massa.



















I afegirem aigua poc a poquet fins que veieu que no quedi massa espès ni massa diluït.Remenem amb unes burilles ben remenat.




















Untarem una paella antiadherent i passarem un rajolí d'oli i passarem un paper absorbent.

























Mes aviat a de quedar fineta per esser mes bona.


























Les verdures ja les tindrem prèviament tallades i ofegades,les podem tenir preparades del dia abans.































Emplenem,a mi m'agrada pessari força verdura això ho deixo a elecció de cadascú.






























Aquí ja el tenim !!


Bon profit!!!

viernes, 28 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:08 | 8 comments

Costelletes de conill arrebossades.































Aquestes costelles de conill val la pena que les proveu,estan delicioses os asseguro.
Són molt fàcils de fer.
Agafarem la part de les costelles del conill i les separem,si no os veieu en cor fe-ro ho demaneu el carnisser,però de veritat no costa res.





























Un cop tallades i posarem un pols de sal ,no massa no en soc partidària.
I passarem a batre ou i preparem la farina intregal de espelta  ECO-SALIM en un altre vol.
Les passarem per ou i després per la farina.




Tindrem una paella el foc amb oli ben calent i les anem incorporat, no massa foc que no os quedin sobtades.
Foc mig esta be.
Tindrem preparat un plat o plata amb paper de cuina ,perquè absorbeixi l'oli excedent.


                          Les podem presentar amb una amanida simple i fresca.



                                                          BON PROFIT!!!
Sobre la carn de Conill
Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè ...
  • És una carn magra.
  • És font de proteïnes.
  • Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
  • Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
  • És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
  • La carn de conill és una carn de fàcil digestibilitat ja que és una carn magra i pobra en col.lagen.

miércoles, 26 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:42 | 10 comments

Arròs a la cassola de terrissa




























El primer que farem serà un bon sofregit amb ceba i concentrat de tomàquet casolà.

























































Reservem el sofregit i passem a netejar els musclos ,cargols i la gamba llagostinera.































Posarem el sofregit , i la clova a foc suau a la cassola de terrissa.
Jo i he possat pop que tenía cuit i queda molt bo.





















Ho deixarem que cogui uns 10 minuts i després i evocarem l'arròs.
I solo posar dos tasses petites de cafè per cap.
El brou que cobreixi be i a foc mes aviat fort,que no os quedi bullit.
En aquest cas no i vaig afegit gens de sal, perquè tenia tot el brou dels musclos ,mes salseta del pop que tenia reservat per aquesta ocasió.
Tot plegat ja porta sal .


























Quant veiem que gairebé esta cuit (segons quin arròs li falta mes o menys temps) ho tapareu amb un drap de cuina net uns  minuts.



















































Un apunt si el voleu caldós ,os toca posar mes brou sigui de peix o de clova.

Si teniu algun dubte aquí estic per ajudar-vos.

                                        Bon profit!!!

viernes, 21 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:07 | 14 comments

Costelles de melmelada de cirera.




















Agafarem les lamines de pasta de full i estendrem la melmelada de cirera en una de les lamines.
En aquest cas i he barrejat una miqueta de cabell d´àngel i la barreixa a sigut una explosió de gustos.
Aquí os deixo el link de la melmelada de cirera que faig a casa.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/06/melemelada-de-cireres.html
I aquí os deixo el link del cabell d´àngel.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/cabell-dangel-casola.html

























Un cop emplenada la lamina i posarem l'altre a sobre ,la marquem i ho ensucrarem.


























I cap el forn a 180 o 200 graus.





































                                         BON PROFIT!!!

jueves, 20 de junio de 2013































Aquest cop os deixo aquesta recepta d'aprofitament.
La verdura que poseu el caldo és molt bona si la saltegeu amb ventresca seca i salpebrat.
Aquí tenim la verdura que ma sobrat de L'escudella.






























Tallem i saltegem una miqueta la ventresca seca.


























Afegim la verdura i saltegem fins que quedi roseta.






















































Queda realment bona !!!                                       BON PROFIT!!!!


martes, 18 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:01 | 18 comments

Ració cruixent de llagostins.





















La massa és la mateixa de la pizza, encara que farem servir una molt petita part.
Ja que l'hem de fer ben prima.
Os deixo el link per  fer la massa de la pizza.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/05/pizza-de-suri-mi-i-tonyina-casolana.html


Ingredients per emplenar i el seu procediment;
Tomàquet casolà en primer lloc
Després i posarem unes rodanxes de tomàquet  ben finetes

Tot seguit i posarem llagostins pelats no massa grans de mida (sense cuinar)
Unes olivetes el gust i una miqueta de formatge no massa.
El forn a 180 graus,vigileu que en fa via , no se os cremi.


                                      
                          Ben primeta.




      
                                           Bon profit!!!


lunes, 17 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:20 | 6 comments

Pèsols ofagats amb botifarra de perol.
































Hi han els últims pèsols a l'hort.
I els farem ofegats amb botifarra de perol.
Molt fàcil de fer i molt bons.
Aquí els tenim i ben macos que són.


































Posarem els pèsols en una paella ,amb la botifarra tallada ,amb talls no massa grans.I un raig d'oli d'oliva.






























I trossejarem un tomàquet madur.









































     I ho taparem a foc baix.Si veiem que no s'acaben de coure i poseu un raig d'aigua o de vi blanc        sec.



































                                              BON PROFIT!!!


Propietats nutricionals
El pèsol és ric en proteïnes, té un contingut interessant en vitamina A, C i sals minerals, potassi, ferro, zinc, luteina i àcid fòlic. És l'aliment més ric en vitamina B1 i té un 5% de fibra.

Els nutrients del pèsol són bons pel cor, redueixen el colesterol a la sang, controlen els nivells de sucre i són rics en antioxidants.

Es poden consumir tendres o secs. Actualment és més habitual el consum de pèsol fresc i sovint congelat. Se solen coure per ebullició tot i que per conservar totes les vitamines és preferible el consum fresc o escaldat.


Els pèsols botànicament parlant, pertanyen a la família de les lleguminoses, així que el pèsol es considera un llegum. Però nutricionalment el pèsol es pot considerar llegum i verdura, igual que lesfaves. És a dir, quan són frescos el contingut nutritiu s’apropa més al grup de les verdures, que tenen un contingut mig de 5-10% d’hidrats de carboni i un 1-5% de proteïnes. Mentre que en forma seca nutricionalment es considera llegum, ja que presenten un contingut mig d’hidrats de carboni de 20-50%, així com un 22% de proteïnes.