domingo, 29 de septiembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 4:12 | 4 comments

Navalles amb pols de pebre.




























Un aperitiu molt senzill de fer.
Unes navalles obertes amb pebre el gust i un raig d'oli d'oliva.


Primer les posarem totes a l'inrevés, amb aigua i un pols de sal per què deixin anar la sorra.
Una horeta aproximadament o fins que veieu que ja no es mouen.



Després les passeu per aigua neta per si queden restes de sorra.
Prepareu una planxa o cassola, amb un raig d'oli a foc mig.
Aneu incorporant les navalles sensa apilar-les.
Veureu que es van obrint.
Mentre es van obrint un raxoliu d'oli d'oliva per amunt i pebre el gust.
No les deixeu coure massa, perquè os quedarien seques.




























































Si teniu algun dubte, us respondré amb molt de gust.
Però podeu veure que és molt senzill i queden boníssimes!!


Que aprofiti!!!

martes, 17 de septiembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 7:53 | 14 comments

Conserva de pebrots escalivats.
























Dons és molt fàcil fer aquesta conserva ,a mes a l'hivern que els pebrots són mes cars ens va molt bé de tenir algún pot a la despensa.

Agafarem els pebrots els i pasarem un drap per si tenen restes de terra.
Prepararem foc i em la llamerada,escalivarem els pebrots,quant veieu que es pelen bé, ja els podeu treure.


































Un cop trets del foc els deixem refredar una miqueta.
Ens posem uns guants de làtex i els pelem primer.
Després els passem per sota l'aixeta.




























Després els posarem en una cassola i farem arrencar el vull, que faixi chup chup.
Amb  un bon raig d'oli d'oliva i un parell d'alls (opcional l'all).
Pebrot ben calent,de cap a dins el pot, ple fins a dalt, tapat i girat perquè faixi el vuit.
Els deixeu refredar i cap a la despensa.

Si teniu algun dubte, no dubteu en preguntar, us ajudaré en tot el que sàpiga i pugui.
Gràcies a tots els que visiteu el meu blog i les receptes que vaig penjant.


                                           FINS AVIAT I BON PROFIT !!

sábado, 14 de septiembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 7:58 | 8 comments

Congre amb salseta lleugera.

Aquest estiu el meu germà Àngel, ha pescat força i mà portat unes congres molt maques.
I em vaig decidir a treure uns filets sense espinacorresponen a la part de la panxa.
És l'únic tall que no te espina, la resta es pot fer servir per fer brou.


Passarem els filets per la planxa amb un raig d'oli d'oliva.


Després i vaig fer una salseta lleugera.
I posarem tomàquet, julivert, un all i ceba.Tot plegat tapat en una cassola amb un polsim de sal, fins que quedi cuit, i ho triturem.

Espero que us agradi i que proveu de fer-la.

BON PROFIT.