lunes, 10 de febrero de 2014

Posted by Pilar Posted on 10:34 | 14 comments

Saltejat de bledes amb patates .


































L'altre dia vaig passar per casa dels meus pares i em van donar bledes. Vaig pensar que estaria bé compartir aquest plat tan senzill de fer i sa.

Doncs bé ens faran falta per dues racions;


Un manat de bledes.

4patates mitjanes.

Mig porro.

Sal i oli d'oliva.

Agafarem les bledes i el primer que farem serà rentar-les bé sota l'aixeta, controlant que no hi quedi terra. Després mirarem si són tendres o són més fetes, agafant un ganivet i si fa fils és que són més fetes, no passa res. Estirem com ensenyo a les fotos i les podeu cuinar igual. Tot seguit les trinxem, juntament amb les patates que tindrem pelades i netes.

Posarem una cassola el foc amb aigua i sal. Afegim les bledes i les patates trinxades, ho deixarem coure uns 20 o 25 minuts, segons el tendre que siguin. Ho controleu per si de cas, no costa res fer un tast abans d'apagar el foc.

Un cop la verdura cuita, ho agafem en compte de no cremar-nos i ho escorrerem,reservant el brou de verdures que ens pot fer servei per cuinar algun altre plat.

Ara agafarem el porro i el trinxarem petit i el posarem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, ho saltegem una miqueta i afegim les bledes i les patates, que tindrem escorregudes prèviament. Ho saltegem tot plegat fins que veiem que queda un xic rosset.

Ja tenim el sopar a punt.


























































Bon profit!!!
Categories: ,

14 comentarios:

  1. A casa ens mengem les bledes bullides amb patata i prou, però així amb el porro fregidet han d'estar encara més bones. Ho provaré. Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Chus,el porro els hi dona un toc d'alegría,ja veureu.
      Un petó.

      Eliminar
  2. Un plat genial i saníssim!! a veure si el sogre me'n comença a donar de l'hort i en faig! Un petonàs!

    ResponderEliminar
  3. Com tu dius un plat senzill i saníssim!! Sempre ve de gust! Petons

    ResponderEliminar
  4. Siempre dando envidia... que malísima que eres!, pero aun así no dejaré de venir a verte.Bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cocina con vistas,anda no tienes que envidiar nada!!Lo simple que cocino,cocina de casa.
      Besos,gracias por seguir visitándome.
      Kisess.

      Eliminar
  5. Siempre con recetas supersanas y deliciosas, que bien te cuidas, nos vamos a tener que ir a tu casa, para estar igual de bien que tu :) Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Azucena Martin Guillen,a mi también me gustan los dulces heee!!!Jajajaja..pero no los suelo hacer,porqué en casa soy la única que me los como!! Sólo comen algún dulce en concreto,los que voy publicando pero nada mas.
      Besos guapa!

      Eliminar
  6. La de veces que comemos o cenamos asi, y nunca nos cansaremos es super rico!
    petonets
    Silvia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si Silvia!! Si al fin y al cabo en casa lo mas sencillo es lo que gusta mas.
      Muchas gracias.
      Petons.

      Eliminar
  7. Gràcies per la recepta, l'estava buscant.

    ResponderEliminar
  8. Gràcies per la recepta i les fotos tan detallades. Molt ben explicat!!!!

    ResponderEliminar