CUINA NATURA TOT I MES

Pages

▼
domingo, 21 de diciembre de 2014

Coca delicada d' escalivada, integral.

›
Ingredients per fer la masa; 150 grams de farina integral. 10 grams de llevat fresc. 100 ml. d'aigua (segons la farina) Un pols d...
9 comentarios:
viernes, 19 de diciembre de 2014

Sopa de xampinyons amb guarnició.

›
Hola a tots; Després d'una pausa i reflexionar sobre seguir o no publicant receptes el blog, he decidit encarar...
6 comentarios:
miércoles, 26 de febrero de 2014

Macarrons amb espàrrecs silvestres.

›
Una recepta  tan  senzilla que gairebé no li fa falta explicació.A mes  és  un plat molt  econòmic . Una  cosa ...
16 comentarios:
sábado, 22 de febrero de 2014

Croisants casolans.

›
Primer de tot dir que auqesta recepta es de la web de "webos fritos" ,que per cert m'encanta perq...
28 comentarios:
domingo, 16 de febrero de 2014

Pizza mozzarella.

›
Ingredients per ma massa; 250 g de farina. Farina per estirar la massa. 5 g de llevat de fleca. 1 cullere...
20 comentarios:
›
Inicio
Ver versión web
Con la tecnología de Blogger.

Datos personales

Mi foto
Pilar
Ver todo mi perfil