CUINA NATURA TOT I MES
Pages
(Mover a...)
Página principal
▼
domingo, 21 de diciembre de 2014
Coca delicada d' escalivada, integral.
›
Ingredients per fer la masa; 150 grams de farina integral. 10 grams de llevat fresc. 100 ml. d'aigua (segons la farina) Un pols d...
9 comentarios:
viernes, 19 de diciembre de 2014
Sopa de xampinyons amb guarnició.
›
Hola a tots; Després d'una pausa i reflexionar sobre seguir o no publicant receptes el blog, he decidit encarar...
6 comentarios:
miércoles, 26 de febrero de 2014
Macarrons amb espàrrecs silvestres.
›
Una recepta tan senzilla que gairebé no li fa falta explicació.A mes és un plat molt econòmic . Una cosa ...
16 comentarios:
sábado, 22 de febrero de 2014
Croisants casolans.
›
Primer de tot dir que auqesta recepta es de la web de "webos fritos" ,que per cert m'encanta perq...
28 comentarios:
domingo, 16 de febrero de 2014
Pizza mozzarella.
›
Ingredients per ma massa; 250 g de farina. Farina per estirar la massa. 5 g de llevat de fleca. 1 cullere...
20 comentarios:
›
Inicio
Ver versión web