Una recepta tan senzilla que gairebé no li fa falta explicació.A mes és un plat molt econòmic. Una cosa que m'agrada molt aquest temps, és anar els marges de davant de casa i agafar espàrrecs.estan boníssims fets amb una truita, i són saníssims. Això si després has de veure molta aigua per depurar bé l'organisme.
Ingredients;
Un menat d'espàrrecs silvestres, per 2 persones (ni van uns 15).
Macarrons uns 80 o 100 g. per persona.
Sal i oli d'oliva.
Elaboració;
Agafem els espàrrecs i els trinxem, per ser tendres san de trencar sense cap esforç. Si noteu que costa i és dur aquest tall el descarteu. Prepareu una paella amb una miqueta d'oli d'oliva i un pols de sal, posem a saltejar-los. No massa, que estiguin el punt per menjar. Si fa falta els tasteu.
Ara agafarem un recipient per coure la pasta. Per aquesta ocasió vaig triar aquests macarrons que són més grans i tenen una bona consistència.Al dente son deliciosos. Poseu aigua i un pols de sal, quant comença a bullir i tireu la pasta. El temps de cocció segons la pasta que trieu, a l'embolcall ho sol dir.
Quant tingueu la pasta cuita, l'escorreu bé i la incorporeu amb els espàrrecs, saltegeu una miqueta i ja podeu servir.
Un plat molt sa i que satisfà molt.
Bon profit!!!
Oh, quin plat més bo! Aquí encara no tenim espàrrecs, encara haurem d'esperar un mes, però quan en puguem collir, segur que el faig. Petons.
ResponderEliminarLa pasta así no engorda nada, es sana y además los trigueros me encantan! Me la llevo!!
ResponderEliminarUn besote
Buenos días Pilar! Esta receta de pasta si que es recomendable y no tenemos que comer con reparo, muy saludable y rica.
ResponderEliminarBesos.
Oh! Ja has trobat espàrrecs, Pilar! Quina alegria, passejar pel bosc i trobar aquestes perles. Intentaré començar a investigar esparregueres, també! Tens raó, en aquesta pasta no li cal explicació ;-)
ResponderEliminarDiumenge vam agafar el cotxe i vam anar a veure si trobàvem espàrrecs silvestres, perquè havíem sentit que ja començaven a haver-n'hi... però no en vam trobar cap! i són tan bons!! m'encanta la barreja amb la pasta, súper simple i a la vegada boníssim! Un petó!
ResponderEliminarEspàrrecs silvestres! que bons! Aquest plat és ben sa i aporta energía! Bona recepta!
ResponderEliminarPetons
Molt bona pinta, amb el que m'agrada la pasta ademés, aquesta cau segur
ResponderEliminarPetons
No sabes la envidia que me das con esos esparragos trigueros, menuda diferencia de sabor, me encantan con pasta ,en sopa, revueltos...ayyyyy que cosas mas ricas nos traes siempre
ResponderEliminarUn beso
Hola,
ResponderEliminarpuedes pasar a recoger tu premio por mi blog.
¡Felicidades!
Moltes gràcies per els vostres comentaris, s'agraeix.
ResponderEliminarUn plato sanisimo y muy rico, que bien te cuidas :) Un beso.
ResponderEliminarUn plato de pasta bien rico, sencillo y sano, que ricos los espárragos recién cogidos.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
I loved as much as you will receive carried out right here.
ResponderEliminarThe sketch is tasteful, your authored material stylish.
nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot
often inside case you shield this hike.
Also visit my homepage - After effects intro template free
Expectacular quina bona pinta.
ResponderEliminarMe han encantado las propuestas de tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post, esta semana quedamos en mi rincón de lectura y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, elracodeldetall.blogspot.com
Hola Pilar! que me pasaba a dar una vuelta por tu casa y me encanta el cambio que le has dado al blog.
ResponderEliminarBesos
Good luck & keep writing such awesome content.
ResponderEliminarBest dental clinic in Faridabad
best child dentist in greater Noida
Feeling wonderful after reading as such post. Thank you for sharing. Keep going
Virgin Linseed Oil BP
Pure Linseed Oil