Primer de tot posarem les trompetes en remull una horeta,abans de saltejar-les.
Llavors courem L'arròs salvatge i el posarem a refredar.Quant esta L'arròs cuit ,i passo aigua freda i així queda el seu punt ideal.Tingueu en compte que triga mes en coure que un arròs normal.
Saltejarem les verdures,(i podeu posar les que mes os agradin)i les trompetes de la mort.
Ho barregem tot i ja tenim un plat sa , bo i lleuger, a mes fàcil de fer.
Aquí tenim l'arròs ja fred i barrejat amb les trompetes de la mort,prèviament saltejades.
I afegim les verdures.
Aquí el plat ja acabat.
BON PROFIT!!!!
Nunca he probado las trompetas de la muerte, tengo curiosidad por probarlas, con este arroz seguro que las probaría, tiene pinta muy buena, me gusta este plato, me lo llevo. Un besazo.
ResponderEliminarHola Azucena,muchas gracias.La verdad están muy buenas, si un día las pruebas ya me contaras.
EliminarBesos.
Pilar, hola. Es que preparas unos arroces buenissimos!
ResponderEliminarSiempre con mucha vredura deliciosa...reconozco que no he probado las trompetas de la muerte.
feliz tarde de domingo
un beso
Muchas gracias Eniko!!
EliminarMe gusta mezclar la verdura en todas partes jajaja.
Un besico guapa igualmente .
Un plato de muerte mortal, y encima anunciado con trompetas... menudo lujo...Delicioso, me gusta la combinación. Bss
ResponderEliminarCocina con vistas ...me has arrancado una buena carcajada!!!jajajaja
EliminarMuchas gracias ,un besin.
Que bo, Pilar!! I molt sa! Quina coloraina...! he he h. M'has fet venir ganes de comprar arròs salvatge, fa massa temps que no en faig, i mira que m'encanta el cruixent que té!! Petons
ResponderEliminarGràcies Marina,a mi m´encanta aquest tipos d´arròs.
EliminarUn petó