Es una recepta molt fàcil i queda molt bona la pasta juntament amb aquestes tres verdures.
Ingredients;
Tomàquet
Albergínia
Carbassó
Oli d'oliva
Pebre i sal
Elaboració;
Tallarem l'albergínia ,el carbassó i el tomàquet a tallets petits.
El carbassó i l, albergínia ho posarem en un recipient amb un pols de sal una hora.
Posarem el tomàquet a part,en un altre recipient,amb un pols de sal i pebre el gust.
Ja passada aquesta hora, evocarem el suc que hagin tret i passarem a coure la verdura inclòs el tomàquet.
Ho posarem tot en una paella o cassola ,el que tingueu.Amb un raig d'oli d'oliva (només un raig).
La tapem i la deixem a foc mig.
Anem remenant de tant en tant fins que estigui cuita.
Mentre fem la verdura,podem coure la pasta.
La veritat queda molt bo!! Amb un punt de picant .
Bon profit!!!
L'albergínia propietats nutricionals
És rica en fibra, vitamines, minerals, flavonoids i molt baixa en calories. Se li atribueixen propietats diurètiques i un possible efecte anticancerígen. Les fulles i el fruit verd contenen solanina, que és un alcaloid tòxic. Cal doncs consumir el fruit ben madur.
Es consumeix cuita, fregida o a la brasa. Per eliminar l'amargor es pot deixar en sal uns 30 minuts i després netejar-les amb aigua.
Es consumeix cuita, fregida o a la brasa. Per eliminar l'amargor es pot deixar en sal uns 30 minuts i després netejar-les amb aigua.
El carbassó propietats nutricionals
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures. També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.
El tomàquet propietats nutricionals
El tomàquet és un fruit amb un elevat contingut de vitamines i minerals. Per exemple, per cada cent grams de tomàquet hi ha de l'ordre de 1.700 UI de vitamina A i 21 mg de vitamina C. També conté vitamines del grup B i minerals com el calci, fòsfor i ferro.
|
Estos rizos están muy bien acompañados,jajaja, muy buenos¡¡¡ me encanta la pasta, para mi esta receta es estupenda. Un beso.
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena :)me encanta acompañar la pasta con verdura.
EliminarUn beso
Em sembla una receta genial. Molt nutritiva i sana. Demà mateix em posso. Gràcies per la receta i l'informació. I el truquet de l'arberginia. Salutacions
ResponderEliminarHola Amparo
ResponderEliminarM'analegro molt que t,agradi
Gràcies, un petó.
Que platazo! Pilar
ResponderEliminarHola, guapa como estas?
Que buena receta nos traes hoy, con mucha verdurita, muy buena muy rica!
un beso, buenas noches
Hola Eniko,buenas noches.Ayer no me dio tiempo a colgar receta, demasiadas tareas.Creo que me tendré que limitar a una receta semanal :(
EliminarMuchas gracias guapísima!!
Que descanses bien.
Besicos.
Tu cocina siempre me sorprende, siempre son sanas, saludables, sencilla y sabrosas. Bss
ResponderEliminarMuchas gracias Cocina con vistas :)
EliminarUn beso.
Muy buena receta ,me encanta,es parecido al pisto,no?.Pues así con la pasta debe quedar genial
ResponderEliminarBesos
Hola Inma,si creo que es parecido al pisto.En esta receta lo importante es ponerle el mínimo de aceite y pochar bien la verdura.
EliminarGracias guapa
Un beso
Fa mol bona pinta,i façil de fe, gracies
ResponderEliminarGràcies Climent :)
ResponderEliminarLa pasta con verduras me encanta, queda ligera y es una forma de que en casa se coman las verduras. Muy buena receta!!
ResponderEliminarBesos
Hola Nuria gracias.
EliminarLa verdad que si queda ligera y a los que nos gusta tanto la pasta hay que buscar maneras sanas y ligeras de comerla.
Besitos.