Una recepta d'allò mes senzilla i sana.
No hi ha excuses per no ferla o si!!
Només ta d'agradar la pasta i els bolets.
Ingredients;
Pasta de verdures la que preferiu.
Bolets de temporada.
Formatge per qui li agradi.
No us poso quantitats, més o menys és una tassa de pasta per comensal i de bolets la meitat.
Depèn de la gana i del que sol menjar cadascú.
Elaboració;
Netejarem els bolets, de sorra i fulles bosc que puguin tenir.
Els saltejarem a la paella amb una mica d'all i un polsim de sal.
Mentrestant posarem una olleta el foc amb aigua i sal per bullir la pasta.
Un cop bullida i cuits els bolets, escorrim bé la pasta i la barregem amb els bolets.
I buala ja tenim un dinar o sopar ben sa.
Bon profit!!
Nena!!!!! vaya cambio de look...cómo me gusta, aunque el otro era como más cálido, más de entre amigos. Creí que me había equivocado, he tenido que confirmar que era el tuyo.La receta de hoy, fantástica como siempre.
ResponderEliminarCocina con vistas, fue sin querer haciendo pruebas y no supe ponerlo como estaba :(
EliminarA mi no me gusta tanto ahora como está,como dices antes era mas cálido.
Gracias un beso!!
Hola Pilar!
ResponderEliminarPasta!!! me gusta! El plato, como siempre esta delicioso, sano y nada difícil de preparar.
Felicidades, y gracias por compartirla en la comunidad Comer especial!
besos
Muchas gracias Eniko,un beso ;)
EliminarSenzill, sa i boníssim. Com bé dius, no hi excusa per no fer-la. I ara que hi penso, tinc uns rovellons a la nevera..... Petons.
ResponderEliminarChus Castro, moltes gràcies un petó ;)
EliminarUn plato de pasta muy rico y sano, se ve muy apetecible, es una receta estupenda. Un besazo.
ResponderEliminarAzucena Martin Guillen,muchas gracias un beso.
EliminarBuenos días Pilar! Un plato así tan alegre por el colorido y saludable es bien agradecido y a mi me encanta la pasta con todo o casi todo, tu propuesta de 10.
ResponderEliminarBesos.
Muchas gracias Lola Velasco, un besín.
EliminarCom tu dius Pilar, no hi ha excuses per a no fer-la!
ResponderEliminarUna pinta deliciosa, i amb bolets que són de temporada. A casa que ens encanta la pasta la farem si o si! Petons
Moltes gràcies Núria un petó.
Eliminaroh que bona!!
ResponderEliminarGràcies Marina A.F.
Eliminarummm¡¡¡¡ con boletus¡¡¡¡ buenísima y super colorida¡¡¡¡ Besos
ResponderEliminarLa Empana Light de Bego, gracias un beso.
EliminarLa pasta preciosa y los boletus...ainsssss por que viviré tan lejos...Tupper??? :D
ResponderEliminarUn beso
Inma Vega,te un tupper :))
EliminarBesitos