miércoles, 8 de enero de 2014




























Us deixo un plat ben sadesprés de tants dies!!
Unes tallarines de cireret que són molt suaus i queden de meravella amb les gírgoles.


Ingredients;

Una ceba.
Una mata de gírgoles.(Me les van portar els meus sogresque a casa seva i tenen una soca).
Les tallarines fresques.
Un pols de sal.

Una caixeta de tomàquets cherri.


Elaboració;
Una recepta tant senzilla que no teniu excusa de no provar-la.

Rentarem bé les gírgolesque no tingui restes de la soca o de terra.

Les tallarem a tires finetesi amb la ceba i tomàquets farem el mateix.

Ho posarem tot en una paellaamb un raig d'oli d'oliva i un pols de sal.

Taparem i a foc suauque quedi ben pochat.

En una olleta i tindrem aigua suficient amb un pols de sal,per coure la pasta fresca un cop tinguem les gírgoles i la seva cuita.

Escorrem la pasta quant veieu que ja esta a punt i ja podem empletar.

Penseu que la pasta fresca esta aviat cuitamireu l'emboltori el temps de cocció.





LES GÍRGOLES son bolets que neixen de manera natural a les soques d'alguns arbres.

També es poden conrear ecològicament.

Els fongs o bolets són molt apreciats en gastronomia, són nutritius i confereixen sabors i aromes grats els àpats.

Els bolets comestibles representen una font potencial d'alimentació per l'ésser humà, són baixos en calories.

































































Bon profit!!!
Categories: ,

14 comentarios:

  1. Quina enveja això de tenir uns sogres amb una mata de gírgoles...permet fer plats tant apetitosos com aquest!!! Petons!

    ResponderEliminar
  2. Em sembla un plat molt saborós i saludable, el que ens fa falta ara, després de tants dinars de festa. Petons.

    ResponderEliminar
  3. Les gírgoles acabades de collir no tenen res a veure amb les envasadaes, nosaltres sempre teníem una soca a casa quan érem petits. Caram, quines tallarines més bones que has fet!! Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó Marina,són boníssimes acabades de collir!!
      Petonets.

      Eliminar
  4. Buenos días Pilar¡¡¡ que plato de pasta más rico y con setas frescas, es una verdadera delicia, para el próximo me apunto a comer, jeje. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Azucena!!
      Muchas gracias guapa,te tendré en cuenta jeje...
      Besos!!

      Eliminar
  5. Hola preciosa! Yo me apunto a tu plato de pasta, me encanta todo lo que lleva y al fin y al cabo no lleva nada de grasa (es que estoy a dieta, jajaja). Como ya no se a cuanta gente he felicitado el año, y por si acaso... FELIZ AÑO!
    Un beso grande

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola guapa!La palabra dieta no existe en mi vocabulario,mejor le llamemos cambio de hábitos jeje..suena mas suave.
      Este plato es ideal,es sano y es una combinación ligera,espero que lo pruebes y que te guste.
      Un besazo y Feliz Año para ti también!!

      Eliminar
  6. Buenísimos, sencillos y ligeros. Lo de las setas es un puntazo para la receta. Besos¡¡¡

    ResponderEliminar
  7. Boníssim!! i sa, i vistós i nutritiu! un plat genial!

    ResponderEliminar