jueves, 30 de enero de 2014

Posted by Pilar Martí Posted on 10:17 | 10 comments

Bròquil amb formatge rulo de cabra.




























Us deixo un altre recepta amb bròquilsa i molt bo si l'acompanyem adequadament.

Aquest temps és ideal per fer plats amb aquesta verdura, ja que estem a plena temporada.


Ens farà falta un bròquil, formatge de cabra rul·lo (una poció per cap) i un parell d'ous per cap.
La quantitat de bròquil per cap, us la deixo posar a vosaltres (segons la gana que tingui cada comensal.

El primer que farem serà rentar i tallar el bròquil i el posarem un una olla amb aigua que el cobreixi i un pols de sal, no us passeu amb la sal.

També bullirem els ous, en un altre caçó i que els cobreixi d'aigua també i des que arrenquen el bull, conteu uns 12 minut-ets.

El temps més o menys del bròquil, des que arrenca el bull, uns 20 minutets. Un cop cuit, l'escorrerem i pelarem els ous, els partirem. Ara emplatem, una porció de formatge, 2 ous per cap partits i e bròquil la quantitat que us vingui de gust.

El formatge el rossegeu amb un suplet de cuina, primer una banda i després l'altre. Un consell és que rossegeu en un plat a part, per no socarrimar la verdura ni els ous.

Ho servim, i cadascú so amaneix el seu gust, amb oli d'oliva i un pols de sal, amb maionesa lleugera....

Espero us hagi agradat aquest plat tan senzill i tan sa, com no molt bo!!

Espero els vostres comentaris!!































Bròquil i arengada,menjar que a tots agrada.

Bon profit!!!
Reacciones:
Categories: ,

10 comentarios:

  1. Pues esta sin rulo y sin cabra esto tiene que estar requetebueno!!! y super sano

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cocina con vistas, no te gusta el rulo?...aisss...pues sin rulo,aunque para mi no sería lo mismo!!
      Un beso!

      Eliminar
  2. Un sopar ben bo I sense complicacions, ideal per als qui ens agrada el bròquil de totes les maneres. Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Chus totalment d'acord.
      Rápid bo i sa.
      Petons!!

      Eliminar
  3. Una cenita super saludable, super rica y muy vistosa Pilar! Ya te lo he dicho alguna vez, que me encanta tu forma de cocinar. Sana y ligera, con muchísima verdura, y unas combinaciones que salen la mar de bueno, como el queso de cabra con huevos duros, mmm!!
    Te deseo todo el bien del mundo amiga. Besos!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Eniko!!Me encanta que me visites y con estos comentarios me animas mucho a seguir publicando mis recetas muy sencillas,pero ricas e intento que sanas.
      Muchos besicos guapa y feliz fin de semana!!

      Eliminar
  4. Tu super sana y yo pasándome, me voy a tener que mudar a ver si dejo algo. Es un plato divino para una cena ligerita, me lo apunto para una noche de estas. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena,te agradezco tus visitas y comentarios.
      Y como dices de mi plato,es ideal para una cenita ligera y rápida, lo dejamos casi a punto y solo tendremos que ponerlo en el plato.
      Muchos besos y feliz fin de semana.

      Eliminar
  5. El rulo pa tí ,el resto pa mí,buena cena,sana y ligera,me encanta!!!
    Besos

    ResponderEliminar