sábado, 25 de enero de 2014

Posted by Pilar Martí Posted on 10:58 | 8 comments

Llenties amb bitxo i ceba.































Ingredients;

Llenties una tassa per cap.

Bitxo una tassa per cap

Ceba mitja tassa per cap.

Oli d'oliva.

Sal i pebre.


Elaboració;


En primer lloc posarem les llenties en remull, tal com indica l'emboltori de les llenties que tingueu. Les que jo vaig fer servir van esser les d'ECO-SALIM, i les vaig posar una horeta amb remull amb aigua freda. Tallarem i rentarem les verdures i les afegirem a les llenties ja remullades, afegim un raig d'oli d'oliva i salpebre i les tapem a foc suau.

Que faixin chup chup, sobretot tapades, aneu remanant i controlant, quant veieu que la verdura ha quedat cuita la llentia ja tindria d'estar també el punt, si no és així i podeu afegir brou de verdures fins que la tingueu cuita.Si us toca afegir brou, que sigui calent mai fred, perquè trencaria la cocció i no se com us quedarien.

No us dono temps de cocció perquè dependrà del tipus de llenties que hàgiu triat o tingueu. Doncs crec que no falta dir res més que, bon profit!! I si teniu algun dubte aquí estic per ajudar en el que pugui.

És una recepta sana i molt senzilla de fer.


Els bitxos.
































Bon profit!!
Reacciones:
Categories: , ,

8 comentarios:

  1. M'agraden molt les llenties amb verdures, són un plat molt sa i complet. Per cert, el bitxo vol dir pebrot verd, no? Aquí bitxo en diem dels pebrotets que piquen molt. Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Chus!!El bitxo aquí és el pebrot verd llarg però que no pica,i són grans.
      He posat una foto mes, on i surten els bitxos que comento.
      Espero t'hagi pogut ajudar.
      Un petonàs.

      Eliminar
  2. Mis hijas se han enamorado de las lentejas. Hemos probado por primera vez esta comida aquí en España, nos encanta.
    Muy rico plato, no hay nada mejor!!
    Besos, feliz domingo!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko guapa,muchas gracias por tu visita y comentario, un besazo!!
      Feliz día!!

      Eliminar
  3. Son lo que se llaman viudas, pero viudas, viudas, ni un trozo de chorizo, un pequeño tropezón de butifarra, un tros de costella de porc. Lo reconozco el otro día tambien las hice parecidas y no estaban mal del todo, un saludo , je.je.je

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Pau,no sabía que se llamaban viudas jeje..las hago así porqué con carne no me sientan bien,me patean.Así acaba siendo una receta vegana, suave y rica.
      Saludos, gracias por tu visita y comentario.

      Eliminar
  4. Además de tus recetas lo que más me gusta es la cantidad de palabras nuevas que aprendo... Bitxo es la de hoy...las lentejas estupendas ,yo las prefiero solo con verdura
    Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Inma,tod@s aprendemos mucho de tod@s jajajaja
      Gracias por tu visita, besines!!

      Eliminar