Ingredients;
Llenties una tassa per cap.
Bitxo una tassa per cap
Ceba mitja tassa per cap.
Oli d'oliva.
Sal i pebre.
Elaboració;
En primer lloc posarem les llenties en remull, tal com indica l'emboltori de les llenties que tingueu. Les que jo vaig fer servir van esser les d'ECO-SALIM, i les vaig posar una horeta amb remull amb aigua freda. Tallarem i rentarem les verdures i les afegirem a les llenties ja remullades, afegim un raig d'oli d'oliva i sal, pebre i les tapem a foc suau.
Que faixin chup chup, sobretot tapades, aneu remanant i controlant, quant veieu que la verdura ha quedat cuita la llentia ja tindria d'estar també el punt, si no és així i podeu afegir brou de verdures fins que la tingueu cuita.Si us toca afegir brou, que sigui calent mai fred, perquè trencaria la cocció i no se com us quedarien.
No us dono temps de cocció perquè dependrà del tipus de llenties que hàgiu triat o tingueu. Doncs crec que no falta dir res més que, bon profit!! I si teniu algun dubte aquí estic per ajudar en el que pugui.
És una recepta sana i molt senzilla de fer.
Els bitxos.
Bon profit!!
M'agraden molt les llenties amb verdures, són un plat molt sa i complet. Per cert, el bitxo vol dir pebrot verd, no? Aquí bitxo en diem dels pebrotets que piquen molt. Petons.
ResponderEliminarHola Chus!!El bitxo aquí és el pebrot verd llarg però que no pica,i són grans.
EliminarHe posat una foto mes, on i surten els bitxos que comento.
Espero t'hagi pogut ajudar.
Un petonàs.
Mis hijas se han enamorado de las lentejas. Hemos probado por primera vez esta comida aquí en España, nos encanta.
ResponderEliminarMuy rico plato, no hay nada mejor!!
Besos, feliz domingo!
Hola Eniko guapa,muchas gracias por tu visita y comentario, un besazo!!
EliminarFeliz día!!
Son lo que se llaman viudas, pero viudas, viudas, ni un trozo de chorizo, un pequeño tropezón de butifarra, un tros de costella de porc. Lo reconozco el otro día tambien las hice parecidas y no estaban mal del todo, un saludo , je.je.je
ResponderEliminarHola Pau,no sabía que se llamaban viudas jeje..las hago así porqué con carne no me sientan bien,me patean.Así acaba siendo una receta vegana, suave y rica.
EliminarSaludos, gracias por tu visita y comentario.
Además de tus recetas lo que más me gusta es la cantidad de palabras nuevas que aprendo... Bitxo es la de hoy...las lentejas estupendas ,yo las prefiero solo con verdura
ResponderEliminarBesos
Hola Inma,tod@s aprendemos mucho de tod@s jajajaja
EliminarGracias por tu visita, besines!!