Ingredients;
Un bròquil verd.
2 Cebes
Pebre
Un panet de cereals o xapata.
Oli d'oliva.
Elaboració;
Comencem doncs. Agafarem el bròquil i el tallarem i rentarem per posar-lo a coure en una olla amb aigua i un pols de sal.
Mentre es cou el bròquil escalivem les cebes, a casa ho faig en el caliu, en cas de no tenir allar de foc, ho podeu fer el forn.
Un cop cuit el bròquil, que per cert no necessita massa cocció, més o menys 12 minut-ets a partir de què vull l'aigua.Doncs l'escorrerem bé i el passarem a saltejar en una paella i un raig d'oli d'oliva.
La ceba un cop escalivada, li traiem la primera capa i ja la tindrem a punt.
Ara toca fer els ous, que els podeu fregir o coure amb poc oli, com preferiu. Ah un pols de sal els ous quant els cogueu.
Ja podem muntar el plat, queda molt bo ja veureu!!
Bon apetit!!
bon dia!!! un combinacio genial y super completa, bonissim!
ResponderEliminarpetonets, Silvia
Moltes gràcies Silvia!!
EliminarPetons!!
Quina combinació més bona!!! i molt senzilla i nutritiva, un plat ideal!! un petó!
ResponderEliminarGràcies Eva, petons!!
EliminarSencillo y muy rico¡¡¡ me apunto a un plato de esos, uuummm. Un beso.
ResponderEliminarGracias Azucena!!Estás invitada jeje
EliminarBesitos!
Aquests plats són dels que m'agraden: ingredients senzills, ràpid de fer i amb els sabors de sempre. Un plat genial pels dinars del dia a dia. Petons.
ResponderEliminarGràcies Chus, per la teva visita hi comentari.
EliminarPetons!
Justament avui estava buscant un plat on hi participés el bròquil, ves per on! Perquè aquesta setmana volem fer lleuger. La teva proposta m'agrada!
ResponderEliminarHola Marina,a mi m'agrada molt el bròquil i amb la ceba escalivada lliga força!!
EliminarGràcies per la teva visita,petons!
Quin plat més complet! Petons!
ResponderEliminarGràcies Mònica, per la teva visita ..petons!!
Eliminar