Una recepta lleugera i molt senzilla de fer.
Ens farà falta;
Una coliflor.
Ous 2 per cap.
Si voleu i podeu posar una col i barrejar-la, li dóna un altre toc diferent el plat i també segueix siguen molt sana, la recepta.
Bé doncs ens anirem per feina, tallarem i rentarem el bròquil ben net i la col també si ni poseu. En una olla gran i posarem aigua i un pols de sal, sense passar-se.La posarem el foc ja amb la col i la coliflor incorporada. Esperem que comenci arrencar el bull i deixarem tapada a foc mitjà durant uns 20 minutets. Segons els talls que hàgiu fet, més trinxat o menys.
Quant ja ho tinguem cuit, ho escorrerem en un escorredor que no hi quedi aigua i ho passarem per la paella amb un raig d'oli d'oliva, en un momentet i afegirem els ous, els i posem a sobre i deixem que coguin a foc mitjà.Jo els deixo fer bastant en aquest cas, si voleu els podeu deixar fer menys, si us agrada el rovell més tendra (això a gust de cadascú).
I ja esta... Tenim un dinar o sopar ben sa... Ah això si, no hi poseu un quilo de pa, que llavors ja sabeu que passa...
Bon profit!!!
El col rizado me encanta asi hervido nam nam! La combinación de col y coliflor con los huevos caídos debe de estar super rico. Verdura vitamina huevos .proteina .delicioso! !!
ResponderEliminarSano sano Pilar! Un plato de 10
Besos feliz finde!
Muchas gracias Eniko amiga,por tu buen comentario y por visitarme en mi cocina.
EliminarQue tengas un maravilloso fin de semana!!
Besicos!!
Lo dicho tiene la pinta de un autentico "estropicio" pero sin desperdicio, una receta sencilla pero estupenda!!! Buen fin de semana... preciosa.
ResponderEliminarJajajaja tienes razón con lo de estropicio!! Eso se debe que así lo hago y así me lo como, en ese sentido no soy delicada en presentación jajajaja
EliminarBesitos!!
Buenísima Pilar, esto de las Coles me chifla y sobre todo tan natural como la has hecho... Ahora bien con el huevo está de muerte¡¡¡ Besos¡¡¡¡
ResponderEliminarMuchas gracias Bego!!
EliminarBesos guapa.
No se m'hauria acudit mai de fer els ous directament damunt del bròquil o la col. Ha de quedar un plat deliciós. Això si, el tema del pa.... no sé si me'n podria estar. Bon cap de setmana, Pilar.
ResponderEliminarHola Chus!!Jajaja el tema del pa és més complicat he!!Va un tallet, però ja saps que és comença per un tallet i s'acaba amb tot el que hi ha a taula.
EliminarQue tinguis un bon Diumenge, que es el que queda de cap de setmana jeje.. Un petó!!