Ès una recepta bàsica i molt fàcil de fer.
Ideal després d'aquests dies que acabem de passar, de dinars i sopars.
INGREDIENTS PER DUES PERSONES;
Mitja carbassa mitjana.
Una patata gran o dos de petites.
Mig porro gran.
Oli d'oliva.
Un pols de sal.
Pa integral de cereals, per torrar o fregir amb un allet trinxat.
ELABORACIÓ;
Pelarem la carbassa amb un pelador, sens farà més fàcil, després la tallarem a cuadrets. Farem el mateix amb les patates. Netejarem el porro i també tallat.
Ho posarem tot a coure en una cassola, que cobreixi just d'aigua amb un pols de sal.
Deixarem coure uns 20,25 minuts tapat a foc mitjà.
Un cop cuit, ho triturem ben fi que no quedin trossos.Si ho creieu convenient ho passeu pel xino, a mi no em va fer falta.
Tot seguit agafeu el pa de cereals i el talleu a cuadrets petits, i l'all ben trinxat, ho posarem tot en una paella amb un raig d'oli d'oliva i els fregirem, en compte no se us cremi l'all perquè amarga, tot a foc mitjà.
Ja teniu els cuadrets torrats amb un toc d'all per la crema de carbassa.
Si no voleu fregir els cuadrets de pa, el podeu torrar el foc o amb una torradora abans de tallar-lo esclar.
LA CARBASSA té un 90% d'aigua aproximadament.
Aquest vegetal de color taronja, aporta una gran quantitat de fibra.
BON PROFIT!!
Imprescindible per després d'aquestes festes on ens passem menjant!!! Petons!
ResponderEliminarOi que sí Mònica?Jo també ho crec!! jeje
EliminarUn petonas!!
Hola Pilar!
ResponderEliminarTenia super claro que no entrare en mi blog o otros .durante estas navidades. Pero viendo esta receta en fb.twnia que comentarte.que me encanta. Es una de las primeras sopas crema que he hecho en casa y ha tenido mucho exito.
Tu plato como siempre super rico! !besos
Felices fiestas!
Muchas gracias Eniko Ostafi,es una crema muy suave y sienta muy bien,ahora calentita y en verano fría.
EliminarBesosss guapa!!
Que acabes de pasar unas muy buenas fiestas !!
Me encanta toda clase de cremas y sopas, y la de calabaza una de mis preferidas. Por si no te había felicitado vuelvo hacerlo Te deseo un Feliz año 2014 . Besos¡¡¡
ResponderEliminarGracias!! Igualemente Feliz Año Nuevo 2014!!
EliminarBesitosss!!
Que rica crema!!! me la apunto para después de estas fiestas, que me va hacer falta.
ResponderEliminarQue pases un Feliz Año Nuevo
Cocinando con Montse
Esta crema nos irá ideal ya verás que rica y suave queda.
EliminarBesos y Feliz año nuevo para ti también.
Es una de mis cremas preferidas .Me encanta .Un beso y Un FelIz Año Nuevo!!
ResponderEliminarGracias Carmen.
EliminarFeliz Año Nuevo!!
Un beso.
M'encanta la crema de carabassa!! Sempre és lleugera però aquesta encara més i va bé per aquests dies que anem tan saturats!
ResponderEliminarQue tinguis una molt bona entrada d'any! Petons
Siii Núria va molt bé la veritat, és lleugera, ja que no i poso ni llet, ni nates,res de greixos.... Espero la provis.
EliminarIgualment que tinguis un molt bon any nou!!Petonets!!
Que tinguis un Feliç Any Nou!!!
ResponderEliminarPetons Núria i gràcies per visitar el meu blog.
¡Hola, preciosa!
ResponderEliminarMe encanta esta crema, te ha quedado de lujo. En casa nos gustan mucho las cremas de verduras; así que con esta, éxito seguro.
Aprovecho para desearte lo mejor en este 2014!
Besos.
¡Feliz semana!
http://comerespecial.blogspot.com.es
Gracias Rosa Borrás!!
EliminarMe gusta cocinar ligera y sin demasiadas mezclas, ya que mi estomago no lo acepta.
Que tengas un muy buen año 2014!!!
Un beso.
Hola Pilar¡ para empezar desearte que tengas un fantástico año y luego decirte que esa crema se ve buenísima, estas recetas son las que más apetecen ahora para relajar un poco nuestro estomago después de tanta cena, tiene una pinta deliciosa. Un besazo guapísima.
ResponderEliminarLa verdad que viene muy bien después de tantas comilonas jeje..
EliminarQue tengas un feliz año!!!
Un besazo!!
I love this...thanks for sharing your recipe
ResponderEliminarNice that you like, I hope to share more recipes, greetings.
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