Aquest estiu el meu germà Àngel, ha pescat força i mà portat unes congres molt maques.
I em vaig decidir a treure uns filets sense espina, corresponen a la part de la panxa.
És l'únic tall que no te espina, la resta es pot fer servir per fer brou.
I em vaig decidir a treure uns filets sense espina, corresponen a la part de la panxa.
És l'únic tall que no te espina, la resta es pot fer servir per fer brou.
Passarem els filets per la planxa amb un raig d'oli d'oliva.
Després i vaig fer una salseta lleugera.
I posarem tomàquet, julivert, un all i ceba.Tot plegat tapat en una cassola amb un polsim de sal, fins que quedi cuit, i ho triturem.
Espero que us agradi i que proveu de fer-la.
BON PROFIT.
Con esos productos es imposible que no esté bueníiiiiisimo!! Que cosa más rica. Qué envidia me das. :)
ResponderEliminarGracias Cocina con Vistas :)
EliminarOstres, vas aconseguir treure una filets sense espines?? I jo que em pensaba que el congre el l'únic peix amb més espines que carn... i lo bo que està, jejeje.
ResponderEliminarM'encanta la recepta!!
Nissi, dons saps per la part on obres la panxa?... En aquell tall de cada banda no n'hi han d'espines. He de dir que aquest congre era bastant gran!!
EliminarLa resta només en vaig fer brou,perquè com dius té molta espina.
Tot i així el que queda a la part posterior d'on vaig treure el filet,sen podrien fer rodelles (encara que si ja amb espines).La cua impossible és tota espina, per això en faig brou.
Moltes gràcies Nissi!!
El pescado no puede ser más fresco, y esos tomates los huelo desde aquí, jajaja, el resultado tiene que ser fabuloso!
ResponderEliminarUn besito
Muchas gracias Nuria.
EliminarUn petó
Caram! Que senzill i que bo, Pilar!
ResponderEliminarGràcies Marina :)
Eliminar