jueves, 21 de noviembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 9:14 | 24 comments

Pa amb pebrot escalivat i tomàquet.


































Pa amb pebrot escalivat i tomàquet.

Aquí no cal gaire explicació.

Com podeu veure, si teniu pebrot escalivat i tomàquets de penjar,ja teniu un dinar o un sopar lleuger i sa.

Abans d'emplenar el tall de pa i posarem un bon raig d'oli d'oliva el pa i després ja i podem posar el pebrot escalivat per una banda i el tomàquet de penjar tallat a rodanxes per l'altre i un pols de sal.

El podeu preparar calent o fred, com preferiu.

Si el voleu calent, el podeu escalfar el forn.

El pa el podeu posar torrat o sense torrar com preferiu.

Queda boníssim proveu.










































































































Ans tipus de plgu;;

Als Països Catalans s'utilitzen els pebrots molt sovint a la cuina. Destaquen el pebrot vermell, molt utilitzat per exemple per a la samfaina, el pebrot verd italià, que juntament amb el vermell sol enriquir alguns sofregits, i per a condimentar el pimentó (o pebre roig, vermell o bord), el bitxo, la nyora, etc.
Altres pebrots molt coneguts són els del piquillo (País Basc i Navarra), els de Padrón (Galícia) o el xili (Mèxic).
És el pebrot vermell o pebrot morrón, que en realitat en alguns països es consumeix també en fases de maduració menys completes, amb la qual cosa es presenta en taronja, groc o verd. A Amèrica pot ser picant però a Espanya és sempre dolç. La seva carn és més gruixuda i dura que la del pebrot tendre verd. S'utilitza molt escalivat. Amb aquest pebrot es fa el pebre roig dolç i picant. 

Bon profit!!!
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24 comentarios:

  1. Pilar, yo la tostaría un poco porque la tostada es mi comida preferida..ajjaja suena fatal pero es así,adoro la tostada jaja
    Es perfecta así con tomate o pimientos, ummmmmm ummm
    besos

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    1. No suena nada mal,Eniko Ostafi.Yo también la prefiero tostada,no tiene comparación.
      Para mi es una cena perfecta.
      Besos.

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  2. Que tostas más ricas¡¡¡ yo las quiero para que acompañen los huevos con chorizo, jejeje. Que mesa más completa, para haya voy :):) Un besazo enorme.

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    1. Azucena Martin Guillen,en casa somos muy simplones y a la vez muy caseros.
      Nos gusta comer bien pero sencillo...jejejeje
      Ya ves que casi no son ni recetas se puede decir,pero me gusta compartirlo.
      Muchas gracias por visitarme,se agradece.
      Besitos.

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  3. Me enamorado de tu bocata, tostas, lo que que sea tiene una pinta genial, es que los pimientos asados estan tan buenossss, el tomate.. y el aceite de oliva perfecto, no se le puede poner ni una pega. un beso guapisima

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    1. Muchas gracias Maria Eugenia Sanz.Gracias por tu visita.
      Besos guapa.

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  4. Pilar, tu esto lo pones para hacernos daño...al menos a mí que cada vez que veo tus recetas me pongo "enferma de rabia" por la maravilla de productos que utilizas y sin ir al maldito Metadona ( mira que le tengo mania a este super... ) Lo dicho, voy a tomar un tranquilizante porque de ver esos pimientos y al ladito esos tomates... me he puesto mala, mala. Besos.

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    1. Jajajaja no te pongas mala Cocina con vistas,no es mi intención de veras.
      Muchas gracias por visitarme, espero lo sigas haciendo.
      Besitos.

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  5. Hmmm!!! Un entrepà vegetarià!! La veritat és que ben rustidets aquests pebrots li deuen donar un sabor especial...

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

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    1. Per mi un dels millors àpats que puc fer!! Preferiblement amb el pa torrat queda deliciós.
      Gràcies Joan R. López.
      Un petó.

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  6. Me encanta¡¡¡ Este aperitivo lo hago muy a menudo para los Domingos. Ese pan, y esos pimientos y tomates¡¡¡¡ ummmmmmmmmm ya estoy salivando x diossssss ¡¡¡ Que buena entrada Pilar y las fotos son impresionantes ;)

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    1. Muchas gracias ,con estos comentarios da gusto compartir la cocina de casa.
      Un besín La Empana Light de Bego.

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  7. Me encanta!!! El aperitivo ideal!!

    PEtons

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  8. Despues de los huevos fritos con chorizo nos pones esto??? No tienes perdon...hala tú sigue así que nosotros seguiremos engordando por tí
    Que delicia por diossssss!

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    1. Jajajaja Inma Vega,pero si es muy sano !! esto no engorda,es verdura y está de vicio jiji.
      Muchas gracias ,besines guapa.

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  9. Buenos días.
    Es uno de mis bocatas o montaditos preferidos para el almuerzo...me ha encantado.
    Bss

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    1. Muchas gracias Merche hogar y brasas,y ahora con el frío,tostado y bien calentito lo bueno que está.
      Muchas gracias por visitar mi cocina.
      Un beso.

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  10. ¡Hola, Pilar! Me encanta esta tosta que propones, además con la opción de frío o caliente, como bien dices en el texto. Aunque a mí me gusta más caliente. Y la combinación me ha encantado. Vamos, que me acaba de entrar un hambre que ni te cuento, ¡ja, ja, ja,,...!
    Besos y feliz fin de semana, guapa.
    http://comerespecial.blogspot.com.es

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    1. ¡Hola Rosa! Muchas gracias, a mi me encanta la tostada en caliente y de cereales,que es la que me comí al mediodía,está mucho mas rica.
      Gracias por tu visita en mi cocina, un beso guapa y feliz fin de para ti también.

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  11. M'encanta, a casa fem moltes vegades pebrot escalivat, es genial i acompanya molts i molts plats. Al blog tinc algunes receptes que també porten escalivada
    De fet tenim alberginia i pebrot a la nevera i no crec que passi de demà que els fem.
    Pêtons

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    1. Moltes gràcies Nacho Nisa.
      Alberginia escalivada juntament amb el pebrot i la torrada a d'estar mes que bo.
      Un petonas.

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  12. Què senzill és poder gaudir d'un bon sopar amb aquests ingredients. On hi hagi un bon pebrot escalivat..... Em quedo per aquí, Pilar. Petons.

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