Un plat molt sa i digestiu,es pot servir calent,no tan calent.
He fet servir l'arròs integral rodó ecològic ECO-SALIM.
http://www.int-salim.com
Carbassó de l'hort, un pols de sal.
Dos ingredients boníssims i sans.
Posarem a coure l'arròs amb una olleta amb aigua i un pols de sal.
Ho deixeu coure segons indicacions de l'arròs que feu servir.Mentre tallem el carbassó petitet i el posarem en una paella a pocharlo amb un raig d'oli.
Foc baix i tapat mes un polsim de sal.
Quant tinguem l'arròs cuit, el posem en un escorredor perquè així no hi quedi aigua.
I ho barregem amb el carbassó quant estigui fet.
BON PROFIT!!
El carbassó
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.
També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.
També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.
Me gustan estos platos sencillos de pocos ingredientes, aunque no lo he probado con arroz integral pero si del normal y me encanta!
ResponderEliminarUn besazo
Gracias Nuria.
EliminarUn beso
Con estos peazos de calabacines ya se puede!!! arroz y lo que quieras. Qué suerte poder tener un huerto. Por cierto, la receta sencilla pero buenísima.Bss
ResponderEliminarMuchas gracias,besines :)
EliminarUna receta muy rica y sencilla, aveces viene bien no complicarse mucho en la cocina y lo mejor de todo que con poco trabajo nos sale una receta estupenda. Un beso.
ResponderEliminarGracias Azucena
EliminarBesos
Acabo de descobrir-te a través de les tevesreceptes.com i la veritat és que m'ha agradat molt la filosofia d'aquest blog i les seves receptes, així que aquí em quedo!
ResponderEliminarMoltes gràcies Eva !!!
EliminarAra estic de vacançes però tornaré a penjar receptes molt aviat!!
Un petó
Queda xulo, així tan verd!!
ResponderEliminarGràcies Marina, i està realment bo, una altre manera de menjar l'arròs.
EliminarMuy buena idea para cambiar la forma de consumir el arroz...gracias pilar muy rica receta...saludos desde la ciudad de México...
ResponderEliminarGracias por visitar mi blog de cocina.La verdad está muy rico con el calabacín,además de sano.
EliminarSaludos.