domingo, 29 de septiembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 4:12 | 4 comments

Navalles amb pols de pebre.




























Un aperitiu molt senzill de fer.
Unes navalles obertes amb pebre el gust i un raig d'oli d'oliva.


Primer les posarem totes a l'inrevés, amb aigua i un pols de sal per què deixin anar la sorra.
Una horeta aproximadament o fins que veieu que ja no es mouen.



Després les passeu per aigua neta per si queden restes de sorra.
Prepareu una planxa o cassola, amb un raig d'oli a foc mig.
Aneu incorporant les navalles sensa apilar-les.
Veureu que es van obrint.
Mentre es van obrint un raxoliu d'oli d'oliva per amunt i pebre el gust.
No les deixeu coure massa, perquè os quedarien seques.




























































Si teniu algun dubte, us respondré amb molt de gust.
Però podeu veure que és molt senzill i queden boníssimes!!


Que aprofiti!!!
Reacciones:
Categories:

4 comentarios: