Un aperitiu molt senzill de fer.
Unes navalles obertes amb pebre el gust i un raig d'oli d'oliva.
Primer les posarem totes a l'inrevés, amb aigua i un pols de sal per què deixin anar la sorra.
Una horeta aproximadament o fins que veieu que ja no es mouen.
Després les passeu per aigua neta per si queden restes de sorra.
Prepareu una planxa o cassola, amb un raig d'oli a foc mig.
Aneu incorporant les navalles sensa apilar-les.
Veureu que es van obrint.
Mentre es van obrint un raxoliu d'oli d'oliva per amunt i pebre el gust.
No les deixeu coure massa, perquè os quedarien seques.
Si teniu algun dubte, us respondré amb molt de gust.
Però podeu veure que és molt senzill i queden boníssimes!!
Que aprofiti!!!
Y para qué más si así están deliciosas...
ResponderEliminarPues si ! :)
EliminarCon unas navajas asi de frescas sobra todo lo demas. Que maravilla!
ResponderEliminarGracias Inma
EliminarSaludos