Ingredients;
Cigrons cuits,conteu una tassa per comensal.
Una ceba mitjana per cada 3 tasses de cigrons.
Mongeta verda plana cuita, una tassa per 3 tasses de cigrons.
Un parell d'alls,segons os agradi més o menys a gust de cadascú.
Elaboració;
Agafarem els cigrons amb un raig d'oli d'oliva i els incorporem en una paella o recipient per posarlos el foc.
Tallarem la seva i l'all i ho incorporem amb els cigrons i tot seguit la mongeta.
Ho deixem tapat a foc baix, remanar de tant en tant, fins que quedi ben ofegat i la ceba quedi ben tendra i melosa, finalment un pols de sal gruixuda i un polsim de pebre.
Els cigrons;
El cigró ofereix moltes possibilitats a la cuina. Com llegum, permet la preparació de plats molt diversos i consistents, des d’olles i guisos d'hivern fins amanides d'estiu.
És un aliment indispensable en una dieta sana i equilibrada.
Aporten gran quantitat de proteïnes però al mateix temps són molt pobres
en greixos saturats, per la qual cosa contribueixen a regular el colesterol.
El cigró és bo per a l'estómac. Per la seva riquesa en fibra, també ajuda a les funcions de l'intestí, combatent el restrenyiment i els paràsits intestinals.
Bon profit!!
Espero us agradi i si teniu dubtes ja sabeu, estic aquí per ajudar.
Gràcies a tots els que visiteu la meva cuina i feu comentaris o simplement posseu que us agrada, em fa molt feliç i m'anima anar compartint el tinc.
Que natural y sanote, y cómo apetece llevarse un cucharón de estos con estos frios¡¡¡ ummmm. Besos¡¡¡
ResponderEliminarMuchas gracias La Empana Light de Bego.
EliminarUn beso, feliz fin de semana!
Que requeteríquisisisma propuesta, yo me la apunto (seguro que los guisantes salen de un bote... pero lo demás procuraré que sea tan natural como lo tuyo) Bss y un buen fin de semana.
ResponderEliminarSeguro que te salen muy ricos!!
EliminarGracias Cocina con vistas.
Que tengas un buen fin de semana.
Mira si me ha costado llegar !!! ufuf. Pero mejor mas tarde que nunca!
ResponderEliminarEs que entre mi hija mayor que es tambien bloquera, y mi hija pequeña, que siempre esta hugando en ordenador...yo ya nada...solo pagar el internet...jajajajaja
Pilar, cariño, que puedo yo decir?? Te dije, y me repito, te admiro, por tus recetas sanas!!! Me gustan los ingredientes, me encanta la verdura, tanto como el chocolate jajaja, anquee lo se parece. Es como una ensalada pero creo que es mas buena caliente verdad???
Te mando mil besos, y te deseo un domingo genial.
Bona nit!
Muchas gracias Eniko,sii este plato mejor comerlo caliente,sobretodo ahora con este frío!Te agradezco un montón que sigas visitando mi cocina.
EliminarY aquí me tienes como admiradora tuya incondicional,de tus maravillosas tartas ricas ricas!!Eniko Ostafi, muchos besicos,feliz Domingo!!
Un plat vegetarià amb tot el gust i un aspecte genial. Queda apuntat ;)
ResponderEliminarCuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Moltes gràcies Joan R. López.
EliminarUna abraçada,que tinguis un bon Diumenge.
Me parece un plato de lo mas nutritivo .Ricoooooo!!
ResponderEliminarBESOS Y UNA FELIZ SEMANA !!!
Muchas gracias Carmen Aceituno Cuesta.
EliminarUn beso ,feliz semana.
Un plat molt bo i molt saludable.
ResponderEliminarMerci ANNAFS.
EliminarUn petó,que tinguis una bona setmana.
Los garbanzos así deben estar pa morirse y con los de lata los hacemos en un momento,no? Me la apunto ,me encantó
ResponderEliminarUn besazo
Inma Vega, a mi me encantan las legumbres y los garbanzos los puedes escoger a tu comodidad.
EliminarUn beso,feliz semana.
Un plato muy rico, me gustan los garbanzos, es una de las legumbres que más me gusta, pero la verdad es que no hago muchas recetas con ellos, esta me la apunto, que tiene una pinta estupenda. Un beso.
ResponderEliminarYo las hago porqué me gustan mucho las legumbres combinadas con verduras,me chiflan!
EliminarUn besito guapa,que tengas una buena semana!
Un plat boníssim Pilar! La combinació de llegum i verdura m'encanta!
ResponderEliminarMolts petons
Moltes gràcies Núria :)
EliminarQue tinguis molt bona setmana.
Un petó.