sábado, 14 de diciembre de 2013


























Con esta receta salada participo el Reto de Diciembre de la Comunidad
Comer Especial https://plus.google.com/u/0/communities/107450020436626483665


Un plat molt sa per aquests dies de festes.
Ingredients per dues persones;

Un pebrot gran.

Dos seves mitjanes.


Una col rissada.


Dos talls de salmó.


Sal.


Oli d'oliva.










































Elaboració;
El primer que farem serà treure 6 fulles senceres de la colles rentarem i les posarem en una olla amb aigua i sal. L'aigua que cobreixi just les fullesja que abaixaran el volum quant es coguin.

Mentre es couen les fullesescalivarem els pebrots (a casa ho he fet aprofitant l'allar de focperò també els podeu escalivar el forn.

Mentre s'escaliven els pebrots i la col ja la tenim en cocció a foc migrebisarem els talls de salmó que no hi quedin espines.

Quant tinguem els pebrots escalivatsels deixarem refredar una micaque no ens escaldem i passarem a neteijarlos.

A casa agafo uns guants de làtex i els i trec tota la pela negra i després els obro i els passo per sota l'aixetaque quedin nets de grana.

Després de tot aixo crec que la col ja la tindreu cuitano la deixeu coure en desmesura perquè se us trencaran les fulles.

Coleu les fulles de col en compte que no se us trenquin.

I ara que ja tenim la guarnició a punt,farem els talls de salmó a la planxa.

Un raig d'oli petit a la planxal'escalfem i marquem el salmó. Quant el tinguem marcat de les dues bandesabaixem el foc gairebé el mínim. Segons el tall si estarà mes estona o menysdepèn de el gruixut que sigui.La sal no li posarem fins un cop cuit i a gust de cada comensal.Si teniu escames de sal millorperò si no en teniu no passa res tampoc.
El plat millor que cada comensal s'amaneixi el seu gust. Heu de tenir preparat la sal i l'oli d'oliva.
Ja podem passar a muntar el plat, que es molt fàcil com podeu veure a les il·lustracions.


















































































Espero que us agradi, es un plat fàcil de fer i molt sa.

Bon profit i molt bones festes !!!

Categories: ,

16 comentarios:

  1. Un plato delicioso y muy sano, me gusta.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias montsemorote.
      Besitos,gracias por visitarme.

      Eliminar
  2. Molt original aquest llit que li has fet al salmó, i de ben segur boníssim i sa, m'encanta!

    ResponderEliminar
  3. Pilar !! el salmón es mi plato preferido y te a quedado riquísimo.
    Besos!!

    ResponderEliminar
  4. Ummm quin salmó.... quina bona pinta que fa aquest plat!! Deliciós.

    Petons!!!

    ResponderEliminar
  5. Un plato sano y rico, es una verdadera delicia, que bien te cuidas, me voy a tener que ir a vivir contigo a ver si como un poco más sano, jaja. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jejeje gracias Azucena,me gusta cocinar platos sanos y sencillos.
      Besos guapa!

      Eliminar
  6. M'encanten els colors d'aquest plat!!! Petons!

    ResponderEliminar
  7. Aquesta escalivada sí que és bona, Pilar, feta al foc amb llenya. Un plat molt sa i saborós, ens convindrà per compensar els excesos de les festes. Petons.

    ResponderEliminar
  8. ¡Vaya acaba de desaparecer el comentario, qué raro! Lo vuelvo a poner. ¡Muchas gracias por tu participación en el reto!
    ¡Te deseo unas felices fiestas que ya están ahí, a la vuelta de la esquina! ¡Y un año maravilloso! Así como mucha suerte en el RETO.
    Besos y feliz semana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Rosa Borrás,a veces pasan cosas raras jajajaja
      Felices fiestas para ti también, un beso grande.

      Eliminar