miércoles, 6 de noviembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:54 | 18 comments

CANALONS DE BOLETS.


























Participo en el repte de la comunitat "Comer especial".
https://plus.google.com/u/0/communitie/107450020436626483665

Ingredients;

Bolets de temporada.
Porro
Tomàquet.
Sal i pebre.
Un pebrot vermell.
Làmines de pasta per canalons.

Primer triarem els bolets que volem fer servir pels canelons.










Jo en aquest cas he fet servir els de temporada, escarlets, siureny, rossinyols grocs, pinetells.

Els he dessalat abans, perquè eren de l'any passat, els he deixat en remull tota la nit i els he canviat l'aigua dos cops.

Agafarem el porro i el tomàquet i ho tallem.






















Posarem els bolets,prèviament escorreguts en una paella i un raig d'oli d'oliva.
Saltegem una miqueta i tot seguit incorporem el porro i el tomàquet,salpebrem el gust.
Ho deixem tapat i remenem de tant en tant.





















Quant ho tinguem ben cuit, ho triturem (no massa).




























Quant tinguem les plaques de caneló llestes i escorregudes, emplenarem amb la pasta triturada dels bolets i la verdura.

























Anirem posant en una plata, per sobre i posarem tires de pebrot escalivat i una miqueta de formatge (el que preferiu).



















































Posem a gratinar.





























Aquesta recepta és especialment saludable i baixa en greixos i amb un sabor de tardor.

Queda molt bona, us animo a què la proveu.

Si voleu més consistència el resultat final, i podeu introduir una patata cuita ,incorporar-la amb els bolets.

Espero us hagi agradat.


Bon profit!!
Reacciones:
Categories: , ,

18 comentarios:

  1. Quiero un rollito de este, que buena pinta tienen!! en vez de carne setas, me encanta!!
    Mucha suerte con la receta!!!
    un beso!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias guapa.
      Es mas participar que ganar jajaja.
      Un besico.

      Eliminar
  2. Pilar, te han quedado de lujo! Estos canelones tienen que estar buenísimos con esta fantástica materia prima que has usado.
    Besos y mucha suerte en el reto. Gracias por participar.
    Http://comerespecial.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. MMmmm Que pinta tan buena tiene tus canelones! Deben estar super buenos con esos ingredientes! Geniales! Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Alvaro Sime, són muy suaves y digestivos.Siempre hay la opción de la patata para que sean mas densos (para quién le guste).
      Saludos.

      Eliminar
  4. Madre mía qué pinta tienen esos canelones! Yo soy muy limitada para las setas, no me gustan todas, pero con las pocas que me gustan lo probaré!
    Un beso preciosa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nuria, muchas gracias.Se puede hacer con la seta que te guste mas, incluso los champis, tienen que quedar muy ricos.
      Un beso,

      Eliminar
  5. Caram, quina bona pinta, Pilar! I veig que t'estalvies la beixamel, així que els trobo més lleugers. Quina varietat de bolets que vau trobar! A mi, especialment els escarlets, m'hi agraden molt a la barreja. Segur que vau disfrutar molt d'aquest plat, quin bon plat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Marina, a mi personalment m'agraden tots els bolets, i són saludables i ens ho dóna la natura, que més volem?...la beixamel no ni he posat, per això mateix que dius, són més lleugers, ja que la beixamel amb la farina, la llet i tots el demés els engreixa molt.
      Un petó.

      Eliminar
  6. Quina delicia!!! M'agrada molt la idea de posar pebrot escalivat sota el formatge, ha de donar un gust boníssim!!! Que bé poder anar a collir bolets i menjar-los a casa, això és un luxe! Molts petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Núria, s'agraeix el teu comentari.
      La veritat que li dóna molt bon gust el pebrot escalivat, li vaig posar per evitar la beixamel i aconseguir un plat sense greixos.
      Petons.

      Eliminar
  7. Unos canelones buenísimos, me encantan las setas y este plato tiene un buen surtido, todo un lazo de plato. Un beso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena Martin Guillen.
      Besitos guapa.

      Eliminar
  8. Pero que buena pinta tiene esto.... uauuu con bolets, se me hace la boca agua, jejeje. Me llevo un par de canelones que ahora me vienen estupendos.

    Besotes!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Delicias,por el comentario y por visitar mi cocina.
      Besitos!!

      Eliminar
  9. ufff fantásticos Pilar... me la apunto para hacerla. Esos ingredientes y tan poquitas calorias ummmmmm Besos ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias La Empana Light de Bego,sii poquísimas calorías,además son muy suaves .
      Besitos feliz fin de semana.

      Eliminar