domingo, 2 de febrero de 2014


































¿Què ens fa falta?

Bròquil verd, botifarra negra prima casolana saloli d'oliva.
¿Com ho fem?.Doncs molt senzillrentarem i trossegem amb talls no massa petitsi el posarem a coure en una olleta amb aigua i un pols de sal.Més o menys des que vull si està uns 15 o 20 minuts.

Mentre es cou,tallarem a rodanxes no massa gruixudes,de la botifarra negra hi les posarem a coure a la brasa,així deixen anar el greix i queden cruixents.
Un cop tinguem cuit el bròquil l'escorrerem  i el passarem per la paella amb un raig d'oli d'oliva,fins que quedi rosset. Us recomano que no el gireu fins al cap d'una estona perquè se us pot desfer si el remaneu massa.

Un cop enrrosit i la botifarra feta servim ben calent.

Bon profit!!
Reacciones:
Categories: ,

16 comentarios:

  1. Este es un plato bien sabroso, estaría riquísimo mañana en mi mesa.
    Un besote guapa.

    ResponderEliminar
  2. Mira Pilar, el bròquil no m'entuasiasma, però així enrossit, i amb aquesta botifarrona acompanyant-lo, no en quedaria ni una engruna! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Queda boníssim Mònica!!
      Gràcies per la teva visita,un petó!

      Eliminar
  3. Mi madre Pilaaar!!! es que no me canso de decirlo pero que bien que comeis en tu casa, que envidia de productos... si es que hasta sin cocinarlos me da la impresión de que tienen que estar deliciosos.... que envídia!!!

    ResponderEliminar
  4. Quina bona idea! Un plat senzill però que queda molt bé i alimenta...a part de ser sabrossssisim segur.
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Te has montado un plato muy rico y al mismo tiempo has equilibrado la morcilla con unas verduras, muy buena forma de darse un capricho y compensar. Un beso.

    ResponderEliminar
  6. Ràpid I molt saborós. Un plat molt nostre. Petons.

    ResponderEliminar
  7. Joéeee, he visto la foto en Google + y he dicho esta foto con esa verdura y la morcilla sólo puede ser de Pilar, es que dan ganas de comerse la pantalla...
    un beso

    ResponderEliminar
  8. una combinacion de lo mas sana y saludable, me encanta! bss

    ResponderEliminar