miércoles, 26 de febrero de 2014

Posted by Pilar Martí Posted on 10:42 | 15 comments

Macarrons amb espàrrecs silvestres.




























Una recepta tan senzilla que gairebé no li fa falta explicació.A mes és un plat molt econòmic. Una cosa que m'agrada molt aquest temps, és anar els marges de davant de casa i agafar espàrrecs.estan boníssims fets amb una truitai són saníssims. Això si després has de veure molta aigua per depurar bé l'organisme.


Ingredients;

Un menat d'espàrrecs silvestres, per 2 persones (ni van uns 15).

Macarrons uns 80 o 100 g. per persona.

Sal i oli d'oliva.


Elaboració;
Agafem els espàrrecs i els trinxem, per ser tendres san de trencar sense cap esforç. Si noteu que costa i és dur aquest tall el descarteu. Prepareu una paella amb una miqueta d'oli d'oliva i un pols de sal, posem a saltejar-los. No massa, que estiguin el punt per menjar. Si fa falta els tasteu.

Ara agafarem un recipient per coure la pasta. Per aquesta ocasió vaig triar aquests macarrons que són més grans i tenen una bona consistència.Al dente son deliciosos. Poseu aigua i un pols de sal, quant comença a bullir i tireu la pasta. El temps de cocció segons la pasta que trieu, a l'embolcall ho sol dir.

Quant tingueu la pasta cuita, l'escorreu bé i la incorporeu amb els espàrrecs, saltegeu una miqueta i ja podeu servir.

Un plat molt sa i que satisfà molt.





























Bon profit!!!
Reacciones:
Categories: , ,

15 comentarios:

  1. Oh, quin plat més bo! Aquí encara no tenim espàrrecs, encara haurem d'esperar un mes, però quan en puguem collir, segur que el faig. Petons.

    ResponderEliminar
  2. La pasta así no engorda nada, es sana y además los trigueros me encantan! Me la llevo!!
    Un besote

    ResponderEliminar
  3. Buenos días Pilar! Esta receta de pasta si que es recomendable y no tenemos que comer con reparo, muy saludable y rica.
    Besos.

    ResponderEliminar
  4. Oh! Ja has trobat espàrrecs, Pilar! Quina alegria, passejar pel bosc i trobar aquestes perles. Intentaré començar a investigar esparregueres, també! Tens raó, en aquesta pasta no li cal explicació ;-)

    ResponderEliminar
  5. Diumenge vam agafar el cotxe i vam anar a veure si trobàvem espàrrecs silvestres, perquè havíem sentit que ja començaven a haver-n'hi... però no en vam trobar cap! i són tan bons!! m'encanta la barreja amb la pasta, súper simple i a la vegada boníssim! Un petó!

    ResponderEliminar
  6. Espàrrecs silvestres! que bons! Aquest plat és ben sa i aporta energía! Bona recepta!
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Molt bona pinta, amb el que m'agrada la pasta ademés, aquesta cau segur
    Petons

    ResponderEliminar
  8. No sabes la envidia que me das con esos esparragos trigueros, menuda diferencia de sabor, me encantan con pasta ,en sopa, revueltos...ayyyyy que cosas mas ricas nos traes siempre
    Un beso

    ResponderEliminar
  9. Hola,
    puedes pasar a recoger tu premio por mi blog.
    ¡Felicidades!

    ResponderEliminar
  10. Moltes gràcies per els vostres comentaris, s'agraeix.

    ResponderEliminar
  11. Un plato sanisimo y muy rico, que bien te cuidas :) Un beso.

    ResponderEliminar
  12. Un plato de pasta bien rico, sencillo y sano, que ricos los espárragos recién cogidos.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar
  13. I loved as much as you will receive carried out right here.
    The sketch is tasteful, your authored material stylish.
    nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.

    unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot
    often inside case you shield this hike.

    Also visit my homepage - After effects intro template free

    ResponderEliminar
  14. Expectacular quina bona pinta.
    Me han encantado las propuestas de tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post, esta semana quedamos en mi rincón de lectura y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, elracodeldetall.blogspot.com

    ResponderEliminar
  15. Hola Pilar! que me pasaba a dar una vuelta por tu casa y me encanta el cambio que le has dado al blog.
    Besos

    ResponderEliminar