lunes, 22 de julio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:28 | 10 comments

Ànec salvatge amb bolets

Un plat boníssim i no massa complicat de fer.

Elaboració:

Agafarem l'ànec i li passarem el suplet si li queden plomes, el repassem i el tallem a quarts.


Tindrem una cassola preparada amb llar de porc que és baixi escalfant.


Rostirem l'ànec ben ros mentre tallarem ceba i tomàquet per afegir-li quant sigui hora. Que serà quant l'ànec estigui ben ros. Primer incorporem la ceba i deixem que rossegi i seguidament el tomàquet.
I també i posarem un parell d'alls aixafats i pastanaga (si és tendra millor).

Salpebrem quant ja el tinguem enrossit.


Referent els bolets si són dels que salem a casa com ja sabreu san de posar a dessalar. Sels i canvia l'aigua
unes 4 vegades i esbandits. En solo tastar un tall per saber si estan  de sal.

Ho deixarem una bona estona amb la seva i el tomàquet a foc no massa fort.

Tot seguit i evocarem els bolets i un got de vi blanc Miró per cuinar i brou o aigua per gairebé cobrir si fa falta.
I ho deixarem que baixi coguen a foc més aviat suau durant una horeta. Dependrà molt de el tendre que siguin els ànecs.


VI DE CUINA MIRÓ 
Vi especial per a cuinar, elaborat a partir de vi blanc de 14,5% vol., que ha estat macerat amb una barreja d’herbes de tota la rica varietat de la flora del Montsant, convertida en or líquid per a millorar els nostres plats amb les seves receptes culinàries úniques.

Ideal per la cocció de sopes de peix i vegetals, minestres, estofats, cassoles de aus, carns i peixos, als quals aportarà un toc especial a herbes aromàtiques. 

Presentació: Ampolla de 75 cl.
http://www.mirosalvat.com/

BON PROFIT !!!
Reacciones:
Categories:

10 comentarios:

  1. Que delicia de plato te a quedado de muerte jajajaaa!!! es broma

    Un abrazo!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Carmen!la verdad que duro poco en la mesa jejejeje estaba riquísimo!!
      Gracias :)
      Saludos

      Eliminar
  2. Que rica receta¡ tiene una pinta estupenda, no tengo costumbre de usar esta carne, pero la he probado varias veces y me gusta, seguro que tu plato esta para chuparse los dedos. Un besito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No te engañaré estaba muy rico el pato y quedo muy tierno.
      Gracias.
      Besos.

      Eliminar
  3. Madre mía, qué pedazo de receta te ha salido. No puedo decir otra cosa más que me encanta!! Qué recetas tan buenas haces, niña!
    Un besito

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Nuria!!
      A mi me complace compartirlas :)
      Besos

      Eliminar
  4. T'ha quedat espectacular!! No et diré que el farem a casa (no crec que funcioni un caçola de terrissa en una vitrocerámica d'inducció, jejeje), encara que ganes n'hi han, jejeje

    Petons!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nissi ,moltes gràcies :)
      L'ànec el pots cuinar en una cassola normal,la que tinguis a casa.
      Muakss

      Eliminar
  5. Pilar... Esto no es un pato (o dos) es el mismísimo espiritu santo y su hermano gemelo... Un plato celestial, pena la distancia porque el pan ya lo llevaba yo. Bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchisimas gracias Cocina con vistas :) me alegro mucho que haya gustado :)
      Besines

      Eliminar