jueves, 4 de julio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:16 | 8 comments

Becada amb botifarra el vermut vermell.




























Aquí os deixo un parell de fotos de la bacada.
Gràcies a la Cristina la meva cunyada.
També li haig d'agrair el meu germà Angel, ell em proporciona les becades ès caçador.




La becada (Scolopax rusticola) és un ocell de la família dels escolopacids, molt apreciat pels caçadors, per la bonesa de la seva carns.
        
Té un longitud de 23 cm i una envenrgadura alar de 55 - 65 cm.
        
És típic dels boscos humits europeus (rouredes, castanyers, boscos de ribera, pinedes, subalpinedes, boscos planifolis...).
            
Les becades són solitàries, sedentaries, migradores, crepusculars i emeten dues modalitats de crit.
        
Durant el dia, està refugiada, amagada gracies al seu plomatge mimètic.
            
   
Plomarem les becades ben netes i les tallarem a quarts.
































Posarem tot a macerar amb oli de cireret per el dia següent.Ho tapem amb paper film.






























El dia següent ho posarem tot plegat a la cassola de terrissa (si no en teniu ho poseu a la que tingueu),no passa res.
Salpebrem.
























Afegirem les botifarres de sal i pebre.




























Quant ho tinguem enrossit i posarem la ceba tallada.



Anem remenant fins que estigui mes aviat rosseta i afegirem tomàquet tallat.



Quant ja estigui tot plegat enrossit i posarem el vermut vermell Miró.
I que vagi fent xup xup ,fins veure que la bacada esta cuita.






















Agraeixo a la casa miro per el lot que man enviat,és genial!!
























                                               
El MIRÓ roig segueix sent l’autèntic vermut de Reus. El seu color vermell robí amb matisos de color teula, els seus inconfusibles aromes i sabor a base d’herbes aperitives, estimula i refresca. Elaborat amb la perfecta combinació d’herbes aromàtiques totalment naturals, amb una maceració marcada i elegant, lleugerament balsàmic. Subtilment dolç amb un lleuger toc amarg, molt sedós de pas fàcil, lleuger i bon record final, sempre seguint la recepta familiar millor guardada al llarg dels anys, que el fa inimitable pel seu sabor únic i exquisit.
http://www.mirosalvat.com/



Espero que os agradi,si teniu algun dubte ja sabeu que os respondré amb molt de gust.

                                    BON PROFIT!!!

Reacciones:
Categories:

8 comentarios:

  1. Hola! Qué plato tan diferente, no lo he probado nunca y la verdad es que tiene una pinta de no poder resistirse. Muy bueno!
    Un besazo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Nuria :)
      Es un plato de caza tiene un sabor potente la (bacada)
      Besitos

      Eliminar
  2. Que pasada de plato!! es que es lo mas!!! me lo probaría, y seguramente repetiría..ajjj Pilar que rico!!
    Lo has cocinado con vermut, asi tiene un sabor esquisto. Tiene buena pinta, buenos ingredientes, una buena presentación..te mereces un 10!
    un beso cariño, buenas noches

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Eniko!!
      La verdad que con el vermut rojo Miró,quedó realmente tierna la carne.
      Besicos guapa :)

      Eliminar
  3. No se que tipo de ave es la bacada, la verdad es que no la he probado, aunque tu plato seria una buena forma de averiguar como sabe, de vista tiene una pinta excelente, seguro que esta buenísimo. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Azucena!!
      Colgaré una foto para que veas que tipo de ave es,supongo no tod@s saben de esta ave.
      Un besazo para ti también.

      Eliminar
  4. Hola Pilar! Hoy quiero agradecerte muchas cosas, te dejé un modesto regalito

    http://rak-cook.blogspot.com.es/2013/07/nuevo-premio.html#more

    Feliz día!

    ResponderEliminar