domingo, 16 de febrero de 2014

Posted by Pilar Posted on 10:46 | 20 comments

Pizza mozzarella.


























Ingredients per ma massa;

250 g de farina.

Farina per estirar la massa.

5 g de llevat de fleca.

1 cullereta de vinagre.

cullereta d'oli d'oliva.

Un polsim de sal.




Ingredients farcit;


Tomàquet reduit casolà.

Una bola de mozzarella.

Rovellons en conserva.

Formatge ratllat suau.




Elaboració;

Primer de tot farem la massa, posarem la farina, el vinagre, l'oli i el polsim de sal, barregem bé. Tot seguit escalfarem una miqueta l'aigua i desfarem el llevat. Tot seguit anem incorporant l'aigua a la resta d'ingredients, anirem remenant fins a aconseguir una massa que no s'enganxi a les mans. Penseu que hi ha farines que absorbeixen mes aigua que d'altres, això ja ho anireu veient a la practica, potser i heu de posar menys aigua o afegir una miqueta de farina.

Un cop feta la massa, deixem reposar una horeta tapada, en un lloc calent i sense corrents d'aire. En el meu cas em va sortir un imprevist i com podeu veure va pujar una miqueta mes del compte, però no passa res i vaig afegir un polsim de farina a l'hora d'estirar-la i va quedar prou bé!!

Ara podeu passar estirar la massa, posant un polsim de farina sobre la superfície. Estirem amb les mans o amb el corró, jo la vaig estirar amb les mans.

Ja la podeu posar sobre un paper d'enfornar hi ha la plata.Passem a farcir, el tomàquet primer, els rovellons, el formatge mozzarella, i una miqueta de formatge suau ratllat.

La posem el forn a 185º durant uns 12 o 15 minuts.






















































































Bon profit!!
Categories:

20 comentarios:

  1. Que rica la pizza! no? es que a mi con lo que sea, he??me encanta con mozzarella, con pescado, con chorizo con lo que sea, si es así de esponjosa como la tuya , es un exito!
    Delicioso se ve y seguramente sabe muy rico!
    besos guapa!!! Te deseo una semana genial!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko,muchas gracias por tu comentario.
      Esta pizza es muy suave y muy rica,ya ves me salió muy esponjosa,ni muy gruesa,ni muy fina!
      Besicos guapa.

      Eliminar
  2. Quina pizza tan bona! La massa es veu esponjosa i molt apetitosa. Ara mateix m'hi apuntava a sopar! Petons.

    ResponderEliminar
  3. Molt bona, sí!! I amb rovellons i tot, carai!

    ResponderEliminar
  4. una pinta estupenda, la masa te ha quedado super esponjosa, yo nunca habia visto poner vinagre en la masa, quiza sea por eso, la proxima que haga te copio la masa.. y lo demas
    un beso
    p.d. porfa quita los numeritos de comprobar que no somos robots, cuesta un monton dejarte un comentario!!
    bssss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Maria Eugenia Sanz, muchas gracias por el cometario.
      Lo de los numeritos no sabía que lo tenía puesto :( hasta ahora que me lo has mencionado!!
      Creo que ya lo he quitado,si no es así...por favor dame un toque.
      Gracias otra vez, besos!

      Eliminar
  5. La massa t'ha quedat perfecta!! Ni molt gruixuda ni molt prima! Tinc unes ganes de pizza ara mateix....fa massa temps que no en menjo! Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Núria!!
      Aquesta pizza si la proves queda molt i molt suau!!
      Petonets!

      Eliminar
  6. divina de buena!!me encanta tu blog,que delicida :)

    ResponderEliminar
  7. Una masa deliciosa¡ la pizza te ha quedado increíble, muy , muy apetecible. Un beso.

    ResponderEliminar
  8. Que cosa mas rica. Con esos revollones y la mozzarela que bueno por dios¡¡¡. A veces que las cosas mas sencillas y naturales son las mas ricas y tiene una pintaza para morirse. Seguro que está tremenda. Besos¡¡¡

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Empana Light de Bego,estaba muy suave..así la describo cuando pienso en su sabor y esponjosa que me salió.
      Muchas gracias,un beso!

      Eliminar
  9. Què bones que són les pizzes casolanes, i molt més si fas la massa també! t'ha quedat molt bé, ni prima ni dobla, i amb mozzarella i rovellons ha d'estar per repetir! un petó!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eva, si algun dia la fas, ja veuràs ... Queda molt suau gens pesada.
      Petons.

      Eliminar
  10. Una pizza fantástica, seguro estaba estupenda.
    Acabo de descubrir tu blog y me gusta, me quedo por aquí , si te viene de gusto te pasas por mi blog.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola,bienvenida a mi blog!!Muchas gracias!!
      Ahora me paso por tu blog.
      Saludos!

      Eliminar