martes, 2 de julio de 2013

Posted by Pilar Posted on 9:45 | 10 comments

Pop picant a la cassola de terrissa.






















El pop es pot fer de moltes maneres.
Aquí el meu germà em va donar un pop d'una molt bona mida i el vaig voler fer picantor.
Ens farà falta un pop de mida mes aviat gran,encara que mes petits també es pot fer,cap problema.
Cirerets
Tomàquets madurs
Pebrot verd petit de "Padró"
Cirer-ets
Sal i pebre el gust.
Oli d'oliva.

De sal no ni he posat perquè no ho he vist convenient,però ho deixo a gust de cadascú en posar-ne.






















Aquí tenim el pop,pescat ,picat ,netejat i congelat el mateix dia.
Jo le descongelat i  mig pelat,però si no el peleu no passa res.

























Netegem tota la verdura i la tallem.
Traieu tota la grana dels cirerets i els pebrots abans de tallar-los.




























Anem posant tota la verdura tallada i neta en una cassola, amb un raig d'oli d'oliva.
Si no teniu cassola de terrissa ho feu amb la que tingueu ,no passa res.


























Anem incorporant i coguen poc a poc,sense tapar.


























Tot en conjunt va treien el seu suquet i es va coguen.
Una horeta llarga ,fent chup chup....













































Aquest pop el podeu fer servir per l'arròs a la cassola o per tapetes en un aperitiu.

Si teniu algun dubte ja sabeu estic aquí per tots vosaltres.

                                                       BON PROFIT!!!
Categories:

10 comentarios:

  1. Ese pulpo esta diciendo comemeeeee, que pinta que tiene, me dan ganas de meter el tenedor, me apunto a la cena, jaja. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me salió buenisimo Azucena !!
      Venga un plato mas en la mesa para Azucena :)
      Besitos

      Eliminar
  2. De acuerdo con Azucena! estupendo plato Pilar!
    un beso

    ResponderEliminar
  3. ¡Qué rico!! Pilar lo que llamas guinda es guindilla ¿verdad?
    Tiene que estar delicioso así con la salsita y picantillo... me apunto.Bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Cocina con vistas,si es la guindilla que pica.Sale en la foto con los tomates :) pica bastante,cada uno le pone la cantidad que quiere,según quiera pique mas o menos .
      Muchas gracias ,besitosss.

      Eliminar
  4. oh que bo, Pilar! I el pop cuit a casa, que deixa aquella oloreta a la cuina tan bona...!! M'encanta el pop i la manera com l'has preparat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Marina,fet així està de lo mes bo :)
      Un petó.

      Eliminar
  5. Halaaaaa,yo si repartes me apunto que con ese pedazo de pulpo da para varios, que rico así picante
    Un beso. buen verano!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Inma ,muchas gracias!!
      Pondré un plato en la mesa para ti también :)
      Besitos para ti también!! y buen verano!!!

      Eliminar