martes, 26 de noviembre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:31 | 18 comments

Pasta de verdures amb bolets de temporada.




























Una recepta d'allò mes senzilla i sana.

No hi ha excuses per no ferla o si!!

Només ta d'agradar la pasta i els bolets.



Ingredients;

Pasta de verdures la que preferiu.

Bolets de temporada.

Formatge per qui li agradi.

No us poso quantitats, més o menys és una tassa de pasta per comensal i de bolets la meitat.

Depèn de la gana i del que sol menjar cadascú.

Elaboració;
Netejarem els boletsde sorra i fulles bosc que puguin tenir.

Els saltejarem a la paella amb una mica d'all i un polsim de sal.

Mentrestant posarem una olleta el foc amb aigua i sal per bullir la pasta.

Un cop bullida i cuits els boletsescorrim  la pasta i la barregem amb els bolets.

I buala ja tenim un dinar o sopar ben sa.






















































































Bon profit!!
Reacciones:
Categories: , ,

18 comentarios:

  1. Nena!!!!! vaya cambio de look...cómo me gusta, aunque el otro era como más cálido, más de entre amigos. Creí que me había equivocado, he tenido que confirmar que era el tuyo.La receta de hoy, fantástica como siempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cocina con vistas, fue sin querer haciendo pruebas y no supe ponerlo como estaba :(
      A mi no me gusta tanto ahora como está,como dices antes era mas cálido.
      Gracias un beso!!

      Eliminar
  2. Hola Pilar!
    Pasta!!! me gusta! El plato, como siempre esta delicioso, sano y nada difícil de preparar.
    Felicidades, y gracias por compartirla en la comunidad Comer especial!
    besos

    ResponderEliminar
  3. Senzill, sa i boníssim. Com bé dius, no hi excusa per no fer-la. I ara que hi penso, tinc uns rovellons a la nevera..... Petons.

    ResponderEliminar
  4. Un plato de pasta muy rico y sano, se ve muy apetecible, es una receta estupenda. Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Azucena Martin Guillen,muchas gracias un beso.

      Eliminar
  5. Buenos días Pilar! Un plato así tan alegre por el colorido y saludable es bien agradecido y a mi me encanta la pasta con todo o casi todo, tu propuesta de 10.
    Besos.

    ResponderEliminar
  6. Com tu dius Pilar, no hi ha excuses per a no fer-la!
    Una pinta deliciosa, i amb bolets que són de temporada. A casa que ens encanta la pasta la farem si o si! Petons

    ResponderEliminar
  7. ummm¡¡¡¡ con boletus¡¡¡¡ buenísima y super colorida¡¡¡¡ Besos

    ResponderEliminar
  8. La pasta preciosa y los boletus...ainsssss por que viviré tan lejos...Tupper??? :D
    Un beso

    ResponderEliminar