viernes, 4 de octubre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 15:20 | 4 comments

Llenties amb arròs salvatge.
























Una recepta molt senzilla de fer.

Ens fa falta llenties i arròs salvatge.
En aquest cas he fet servir llenties ECO-SALIM que tenen productes ecològics i molt sans.
Agafem les llenties i les posarem en remull amb aigua que les cobreixi.




Amb una horeta ne tingut prou,per posar-les a coure,amb aigua i un pols de sal.

També posarem una olleta amb aigua el foc, per coure l'arròs salvatge.
El temps que hi ha d'estar per coure, tant les llenties com l'arròs, depèn de cada casa.
Mireu el temps preferent de cada paquet.


Quant tinguem les llenties cuites les posarem en un escorredor i amb l'arròs farem el mateix.

Ho barregem tot, un raig d'oli d'oliva i au ja está.



Les quantitats que jo faig servir per persona, és de dues Casetes de cafè per cap.
Per tant dues tasetes de llenties i dues d'arròs per cap.
També depèn de el menjaire que se sigui.









































































Si teniu algún dubte aquí em teniu.

Propietats de les llenties:

Probablement les llenties siguin un dels llegums més complets que podem menjar sense preocupació. Aquestes contenen un nombre considerable de proteïna per tant els vegetarians les mengen per suplir a la carn.
Reacciones:
Categories: ,

4 comentarios:

  1. Super sencilla y economica la receta.
    Int salim y eco salim, tienen muy buenos productos, he probado varios, y estoy contenta con los resultados
    un beso, feliz finde, guapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Eniko ;) que tengas un fin de semana genial!!
      Besicos .

      Eliminar
  2. Hola¡ veo que llego tarde, no había visto tus publicaciones, me alegra volver a verte por aquí. Una receta muy sana y muy rica. Un beso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena Martin Guillen, nunca es tarde jeje....
      Un besín

      Eliminar