Participo en el repte de la comunitat "Comer especial".
https://plus.google.com/u/0/communitie/107450020436626483665
Ingredients;
-Nabius (arandanos)vermells de xocolata negra.
- 3 ous
- 300 g. de farina
-250 g. de sucre
-250 ml. d'oli d'oliva
-125 ml. de llet
- Un sobre de llevat
- Un pols de sal, ratlladura d'una llimona.
Elaboració;
Muntem les clares a punt de neu, tot seguit afegirem els rovells d'ou i barregem amb compte, després posem el sucre i la llet, l'oli i la ratlladura de la llimona. Després la farina tamisada i barrejada amb el llevat, ho barregem tot bé.
Preparem els motlles i emplenem, no del tot. Incorporem els nabius . Espolsem sucre per sobre.
Ho posarem el forn,prèviament escalfat a 170º.
Més o menys uns 20 minuts de cocció.
Espero us hagin agradat.
Bones postres!!!
Me encantan!!! Ese saborcito es una magdalena es una auténtica delicia.
ResponderEliminarBesos y feliz sábado!!
Muchas gracias Delicias :)
EliminarEstán buenísimas.
Besitosss feliz fin de semana.
Como yo soy malita, me voy a tu casa , mira que magdalenas geniales has preparado!!ummm
ResponderEliminarguardarme un par
un beso
Ya sabes que te puedes venir cuando quieras, así me preparas mi pastel jejeje
EliminarPonte buena pronto, besicos guapa.
Apa que originals aquests nabius amb xocolata! i les magdalenes genials, són unes de les meves preferides!
ResponderEliminarGràcies Eva Macià, mira que a mi no m'agraden massa els nabius, però amb xocolata negre i les magdalenes estan de vici.
EliminarUn petó.
¡Muy ricas, Pilar! Tienen una pinta estupenda! ¡Gracias por haber sacado tiempo para participar en el reto y además hacerlo con una receta dulce y otra salada! ¡Mucha suerte! Besos y feliz domingo.
ResponderEliminarhttp://comerespecial.blogspot.com
Muchas gracias Rosa, es mas para participar ya que mi cocina es muy casera y nada moderna y hoy en día los que ganan son los de la cocina moderna, pero ya soy felíz participando.
EliminarUn beso, feliz tarde de Domingo.
¡Ehhh, no sabemos, que votan los miembros de la Comunidad! Así que ánimooooo!
EliminarRosa :)
EliminarQue ricas!!! Magdalenas con sorpresa...estas son de las peligrosas de verdad
ResponderEliminarJajaja gracias Inma Vega, muy peligrosas cuando te guste el chocolate negro ;)
EliminarUn beso
Ooooh que bo!!
ResponderEliminarNo havia vist mai els nabius amb xocolata negra, i déu meu que bons han de ser. Jo també he cuinat amb nabius aquest cap de semana, però sense xocolata, són unes fruitetes que queden molt bé als pastissets.
Enhorabona per les tevés magdalenes! Tenen una pinta...
Petons
Moltes gràcies Núria, la veritat que són molt bons els nabius amb xocolata.
EliminarAra em passaré per la teva cuina a veure jejeje...
Petonets.
Que pinta más apetecible tienen, vamos hasta me han entrado ganas de comer magdalenas, lo malo es que las que yo tengo en mi casa no llevan sorpresita como las tuyas, me pido un par de estas de la foto, que ricas¡¡¡ Un beso :)
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena, te mando un par jeje
EliminarBesitos guapa.
Muchas gracias Cozinha Caseira, saludos.
ResponderEliminarGracias por la visita y el comentario.
Besines.