Dons és molt fàcil fer aquesta conserva ,a mes a l'hivern que els pebrots són mes cars ens va molt bé de tenir algún pot a la despensa.
Agafarem els pebrots els i pasarem un drap per si tenen restes de terra.
Prepararem foc i em la llamerada,escalivarem els pebrots,quant veieu que es pelen bé, ja els podeu treure.
Un cop trets del foc els deixem refredar una miqueta.
Ens posem uns guants de làtex i els pelem primer.
Després els passem per sota l'aixeta.
Després els posarem en una cassola i farem arrencar el vull, que faixi chup chup.
Amb un bon raig d'oli d'oliva i un parell d'alls (opcional l'all).
Pebrot ben calent,de cap a dins el pot, ple fins a dalt, tapat i girat perquè faixi el vuit.
Els deixeu refredar i cap a la despensa.
Si teniu algun dubte, no dubteu en preguntar, us ajudaré en tot el que sàpiga i pugui.
Gràcies a tots els que visiteu el meu blog i les receptes que vaig penjant.
FINS AVIAT I BON PROFIT !!
GRACIAS POR LA RECETA
ResponderEliminarSALUDOS DESDE EL PERU
MIGUEL
No hay de que miguel58.
EliminarSaludos.
Amb les matèries primeres que tingeu aquí sortira tot molt millor segur.
ResponderEliminarGracias angelito.
EliminarSaludos
Wow !!! Como deben estar de ricos esos pimientos hechos así,yo aun no me atrevo con las conservas
ResponderEliminarBesos
No son complicadas las conservas, solo es aseguras tener los botes de cristal que cierren bien.
EliminarBesitos
Por los mismísimos pimientos de cristo... pero que peazo conserva... eso son pimientos asados y lo demás... algo de color rojo que nos dicen que son pimientos...Así ya se puede. Yo normalmente no guardo en tarros, los congelo. Me muero de envidia. Bss.
ResponderEliminarCocina con vistas, me arrancaste una carcajada con tu comentario.Muchas gracias por seguir mis recetas.
ResponderEliminarEs fácil hacer conservas,solo hay que asegurarse de tener unos buenos botes de cristal que cierren correctamente.
Atrévete un día y me cuentas.
Besicos.
Pues es que yo no se que pasa, pero por muchos que haga no sobran nunca, y si los hago directamente para envasar, me arrepiento y los pongo para comer y entonces ya no hay! Pero esos pimientos asados así como los tuyos no los he hecho nunca, y si que hay diferencia, pero no tengo esa posibilidad.
ResponderEliminarUn beso grande, y que pases un buen fin de semana!!
Muchas gracias Nuria ...igualmente ,que pases un buen fin de semana.Aprovecha el solecito.
EliminarUn beso.
Quina bona pinta aquests pebrots!! i una idea genial, prepararlos per l'hivern. Llàstima no poder-los fer igual que tu amb aquesta mega barbacoa i la flamerada!! però encara que sigui al forn (si no recordo malament la meva mare els feia així), els intentaré fer.
ResponderEliminarPetonets!!
Si i tant que els pots fer el forn!!!
EliminarGràcies per visitar el meu blog :)
Un petó.
gracies tenie un dubte
ResponderEliminarHola, jo tinc un dubte
ResponderEliminarSi no tenim prou caldo dels pebrots, amb què omplenem la resta del pot?
Aigua salada com pels bolets?
Oli?
Vinagre?
Gràcies.
Bon dia
ResponderEliminarAcostumo a fer l'escalivada però no conserves.
Quan dieu arrencar el bull, haig de possar aigua a la cassola?
Els alls qe vull possar, els posso crus o els passo pel vull?
Gràcies
I no fas bullir els pots ja plens per fer la conserva?
ResponderEliminarEstaria bé dir que els pebrots a l’hivern no són de temporada (i per tant estan fabricats en hivernacles amb il.luminació artificial o vinguts de lluny), i no que van més cars. El missatge no és el mateix.
ResponderEliminar