miércoles, 5 de febrero de 2014

Posted by Pilar Posted on 8:18 | 20 comments

Coca de taronja.

























Aquesta coca la vaig veure a "postres Horgarutil" i la veritat que queda molt bé!!

Ingredients;

1 Taronja de fer suc de pell fina.

70 ml d'oli suau.

250 gr. de sucre.

3 ous.

170 gr. de farina.

1 sobre de llevat químic de rebosteria (16 gr.).

1 Taronja per la decoració.

Sucre fi.


Elaboració;

Trossegem la taronja i la posem en un vol i afegiml'oli suauel sucre i els tres rovells d'ou i reservem les clares en un altre recipient.I triturem tot ben triturat.

Muntem les clares a punt de neu.(Jo ho vaig fer aixíencara que la recepta original no ho posa).

Quant tinguem ben triturat la taronja amb els rovells d'ou, incorporem la farina tamisada i el llevat. Ho barregem tot. Un cop ho tinguem ben barrejat i afegim les clares muntades i en compte ho barregem .

Untarem un motlle, jo l'he fet dels rodons desmuntableperò podeu fer servir el que vulgueuquadrat o qualsevol forma. Evoquem tota la barreja en el motlle.

Ho posarem el forn a 180º durant més o menys 40 minutsamb calor només a baix.Dependrà de forn també, esteu vigilant per si de cas.Transcorregut el temps mirem com estar i comprovem amb un pal de pinxo si està cru, si veieu que està ros però cru per dins, el tapeu amb un tall de paper de plata (Albal), i seguiu fins que estigui cuit.

Un cop cuit, el deixeu refredar una estona dins el forn i després el traieu que s'acabi de refredar.

Desenmotlleu i apa ja el podeu decorar el vostre gust.

El mèrit no és meu en el cas d'aquest pastís,però ma sortit prou bé!!





























































































Bon profit!!!
Categories:

20 comentarios:

  1. Buenísimo, Pilar! Me imagino el sabor a naranja, que rica debe de estar.
    Como de grande es el molde??que diámetro??
    besos, felicidades, un bizcocho de nota 10**

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sale muy rico, es la primera vez que lo hago y al salirme bien rico y esponjoso, pues me decidí a poner la receta.El diámetro que usé fue de 28, desmontable.
      Muchas gracias por la nota jejeje me hace ilusión,ya que no suelo hacer muchos dulces en mi cocina.
      Un beso grande!!

      Eliminar
  2. Ha de tenir un intens gust a taronja...M'encanta!

    ResponderEliminar
  3. Pilar estupenda tu coca de Naranja, que pinta, se ve super esponjosa, la naranja me encanta, has echo un paso a paso genial, odio los blog, con foto bonita pero ni una foto de como va la receta, a veces creo que lo han comprado en la pasteleria de la esquina, jajaja,
    un beso guapa, receta a copiar sin duda!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eugenia, muchas gracias!!
      Lo del paso a paso,lo encuentro necesario en recetas de cocina,desconfío como tu dices, si sólo hay el plato terminado.
      Muchos besis.

      Eliminar
  4. Molt bona ha d'estar aquesta coca, Pilar. Me'n menjava un tall ara mateix. Petons

    ResponderEliminar
  5. Mira la Pilar qué cosas sabe hacerrrrr... peazo bizcocho de los ricos, ricos y tan decoradito y lindo!!! Cómo me gusta!! Mira que te veo yo más de "salados", pero por lo que puedo apreciar a través de tan fantásticas fotos lo dulce tampoco se te da nada mal. Bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cocina con vistas, jajajaja ya ves tienes razón no soy de hacer muchos dulces ya que en casa son mas de salados, pero de vez en cuando va bién hacer algún intento.
      Muchas gracias!!Besosss!!

      Eliminar
  6. Debe ser de los pocos bizcochos que me gustan ,aunque con esa pinta me lo comería aunque en vez de naranja fuera de lo que fuera.Espectacular!
    Un besazo

    ResponderEliminar
  7. Segur que queda ben aromàtica, aquesta coca!

    ResponderEliminar
  8. M'encanta!! fa poc en vaig fer una així amb la pell i el suc de taronja i em va sorprendre molt! a més l'has presentat de forma ideal, vénen ganes de berenar! un petó!

    ResponderEliminar
  9. Ahhh pues dale de mi parte al decorador de la tarta mi enhorabuena. La foto genial. Y esta coca la pienso hacer porque debe de estar buenísima. Besos¡¡¡

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Bego, la decoré yo misma,muchas gracias!
      Besos!!

      Eliminar
  10. Menuda pinta tiene ese bizcocho, que rico¡ te ha quedado muy esponjo y seguro que un saborcito a naranja buenísimo. Me apunto al café de la tarde, jaja. Un beso y buen finde.

    ResponderEliminar