domingo, 16 de junio de 2013























Primer de tot posarem les trompetes en remull una horeta,abans de saltejar-les.
Llavors  courem L'arròs salvatge i el posarem a refredar.Quant esta L'arròs cuit ,i passo aigua freda i així queda el seu punt ideal.Tingueu en compte que triga mes en coure que un arròs normal.
Saltejarem les verdures,(i podeu posar les que mes os agradin)i les trompetes de la mort.
Ho barregem tot i ja tenim un plat sa , bo i lleuger, a mes fàcil de fer.



 Pebrot verd i tomàquet,tallat i posat a saltejar amb oli de SESAM BIO DE ECO-SALIM.



  Aquí tenim l'arròs ja fred i barrejat amb les trompetes de la mort,prèviament saltejades.


 I afegim les verdures.


 Aquí el plat ja acabat.


































BON PROFIT!!!!

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8 comentarios:

  1. Nunca he probado las trompetas de la muerte, tengo curiosidad por probarlas, con este arroz seguro que las probaría, tiene pinta muy buena, me gusta este plato, me lo llevo. Un besazo.

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    1. Hola Azucena,muchas gracias.La verdad están muy buenas, si un día las pruebas ya me contaras.
      Besos.

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  2. Pilar, hola. Es que preparas unos arroces buenissimos!
    Siempre con mucha vredura deliciosa...reconozco que no he probado las trompetas de la muerte.
    feliz tarde de domingo
    un beso

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    1. Muchas gracias Eniko!!
      Me gusta mezclar la verdura en todas partes jajaja.
      Un besico guapa igualmente .

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  3. Un plato de muerte mortal, y encima anunciado con trompetas... menudo lujo...Delicioso, me gusta la combinación. Bss

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    1. Cocina con vistas ...me has arrancado una buena carcajada!!!jajajaja
      Muchas gracias ,un besin.

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  4. Que bo, Pilar!! I molt sa! Quina coloraina...! he he h. M'has fet venir ganes de comprar arròs salvatge, fa massa temps que no en faig, i mira que m'encanta el cruixent que té!! Petons

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    1. Gràcies Marina,a mi m´encanta aquest tipos d´arròs.
      Un petó

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