viernes, 28 de junio de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 10:08 | 8 comments

Costelletes de conill arrebossades.































Aquestes costelles de conill val la pena que les proveu,estan delicioses os asseguro.
Són molt fàcils de fer.
Agafarem la part de les costelles del conill i les separem,si no os veieu en cor fe-ro ho demaneu el carnisser,però de veritat no costa res.





























Un cop tallades i posarem un pols de sal ,no massa no en soc partidària.
I passarem a batre ou i preparem la farina intregal de espelta  ECO-SALIM en un altre vol.
Les passarem per ou i després per la farina.




Tindrem una paella el foc amb oli ben calent i les anem incorporat, no massa foc que no os quedin sobtades.
Foc mig esta be.
Tindrem preparat un plat o plata amb paper de cuina ,perquè absorbeixi l'oli excedent.


                          Les podem presentar amb una amanida simple i fresca.



                                                          BON PROFIT!!!
Sobre la carn de Conill
Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè ...
  • És una carn magra.
  • És font de proteïnes.
  • Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
  • Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
  • És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
  • La carn de conill és una carn de fàcil digestibilitat ja que és una carn magra i pobra en col.lagen.
Reacciones:
Categories:

8 comentarios:

  1. Ostres, deu fer com 5 any que no menjo conill... y ara després de veure aquesta recepta, me n'ha fet venir ganes... nyam nyam!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Nissi :)
      La veritat queden molt bones les costelletes arrebossades mmmmmm

      Eliminar
  2. Muy buena la carne de conejo y esta receta es fácil y rápida de hacer, me gusta. Un beso guapa y buen fin de semana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Azucena ,un beso y un buen fin de semana para ti también :)

      Eliminar
  3. Pilar , hola.
    Es de noche, mas bien en un par de horas se hace de dia jeje..pero no rechazaria un par de estas buenisimas costillas ,mmm
    un beso guapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buenos días guapa,y que haces por aquí a estas horas ¿?xd
      La verdad están rebuenas estas costillas :) pruebalas un día y me cuentas.
      Un besazo ,que pases un buen fin de.

      Eliminar
  4. Buena idea! Es la parte que más me gusta del conejo junto con las patas, a ver si lo hago la próxima vez.
    Un besito

    ResponderEliminar