Ingredients; Cabell d'àngel, 1 placa de pasta de full, sucre.
Partirem per la meitat la placa.
Emplenem per una banda, amb l'ajuda de dues forquilles.
Posarem l'altre placa a sobre ben ajustada.
Posarem força sucre per sobre, i tallarem talls com veiem a la foto.
Recargolem una banda cap un costat i l'altre a l'inrevés, en compte que no sens trenqui.
I cap al forn a 200º fins que quedin daurats.
Aqui os deixo l'enllanç del cabell d'àngel per si el voleu fer a casa:
Jamía, que cosa más buena y más fácil! Esto es de los míos, ME ENCANTAN!!
ResponderEliminarUn beso grande!
Muchas gracias Nuria M.
EliminarUn beso
Són les meves pastes preferides, les de full. Sempre les he fet amb sucre i prou, o xocolata en pols. Això del cabell d'àngel m'ha agradat molt, pels llacets, m'ho apunto!! Petons
ResponderEliminarMoltes gràcies Marina :)
EliminarUn petó
Ostres, aixó si que son unes pastes ben sencilles. Em sembla que ara mateix me les apunto pel proper cap de setmana!!
ResponderEliminarCuina d'emergencia - http://cuinademergencia.blogspot.com
Senzilles i molt bones Joan!!...gràcies per el comentari :)
EliminarQue maravilla¡¡¡ es una receta fácil y seguro que deliciosa, me la receta, me ha encantado. Un beso.
ResponderEliminarGracias Azucena :)
EliminarUn beso