viernes, 11 de octubre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:54 | 6 comments

Pollastre el forn.





























Pollastre el forn, un altre recepta molt senzilla.

Ingredients;

Un pollastre
Patates
Ceba
Pebre negre molt
Pebre vermell picant.
Vi blanc o vermut sec.
Una llimona.

Elaboració;

Posarem el forn a 180º.
Mentre partirem el pollastre per la meitat i salpebrem.
Tallem les patates a rodanxes, i la ceba.
Primer incorporem les patates i la ceba i un raig d'oli d'oliva o si teniu llard de porc, podeu untar la plata ( dóna molt bon gust).
Un raig de vi blanc o vermut sec i el suc de la llimona.
Ja podem ficar-lo dins el forn, més o menys uns 45 min.(dependra de la mida del pollastre).
Li donarem la volta quant veiem que queda ros.




















































































































Bon profit!!
Reacciones:
Categories:

6 comentarios:

  1. Waw Pilar, voy ya a tu casa que me entro una hambreeeeee!!
    que pinta, por dios! te ha quedado espectacular.
    un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Venga Eniko Ostafi, estás invitada !!
      Muchas gracias , siempre tan atenta con mis recetas.
      Besicos y feliz fin de semana.

      Eliminar
  2. Que color más rico tiene, te entra por los ojos el muslo, te ha quedado de maravilla, muy apetitoso. Un beso y buen finde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Azucena.
      Buen fin de para ti también , muaks

      Eliminar