Pollastre el forn, un altre recepta molt senzilla.
Ingredients;
Un pollastre
Patates
Ceba
Pebre negre molt
Pebre vermell picant.
Vi blanc o vermut sec.
Una llimona.
Elaboració;
Posarem el forn a 180º.
Mentre partirem el pollastre per la meitat i salpebrem.
Tallem les patates a rodanxes, i la ceba.
Primer incorporem les patates i la ceba i un raig d'oli d'oliva o si teniu llard de porc, podeu untar la plata ( dóna molt bon gust).
Un raig de vi blanc o vermut sec i el suc de la llimona.
Ja podem ficar-lo dins el forn, més o menys uns 45 min.(dependra de la mida del pollastre).
Li donarem la volta quant veiem que queda ros.
Bon profit!!
Waw Pilar, voy ya a tu casa que me entro una hambreeeeee!!
ResponderEliminarque pinta, por dios! te ha quedado espectacular.
un beso
Venga Eniko Ostafi, estás invitada !!
EliminarMuchas gracias , siempre tan atenta con mis recetas.
Besicos y feliz fin de semana.
Que color más rico tiene, te entra por los ojos el muslo, te ha quedado de maravilla, muy apetitoso. Un beso y buen finde.
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena.
EliminarBuen fin de para ti también , muaks
Boníssim, tan rosset!
ResponderEliminarGràcies Marina :)
Eliminar