És una tapa molt senzilla de fer.
Barra de pa del dia anterior, pernil salat tallat a daus petits no massa gruixuts i formatge de cabra.
Per la reducció de tomàquet ens farà falta, tomàquets madurs, un pols de sal, un pols de sucre.
Primer farem la reducció de tomàquet. La ratllarem ben fineta i la posarem a reduir a foc baix,amb un pols de sal i un pols de sucre, per reduir l'acidesa del tomàquet.
Mentre es va reduint el tomàquet, anirem tallant la barra a talls, i el pernil salat de de cebo a daus no massa grans.I el formatge el tindrem a punt per anar tallant.
Quant el concentrat de tomàquet estigui a punt, muntarem la tapa.
Primer el concentrat de tomàquet, després els daus de pernil salat en una banda i a l'altra banda el formatge de cabra.
I ara ho posarem el forn uns 20 minuts a 180º.
Aquesta tapa sa de servir ben calenta per esser el màxim de bona.
BON PROFIT!!!
Una altra alternativa seria fer la barreja de tomàquet ratllat, sal oli, alfàbrega picadeta i nous o avellanes picades. Una combinació econòmica, senzilla i energètica, a part de vegetariana :)
ResponderEliminarVindria a ser el que en diuen la bruschetta a Itàlia.
Caram Marta Morató!! Una molt bona idea, aquesta m'alapunto ,moltes gràcies :)
EliminarPues si, yo quiero un plato lleno :-) que bueno!! tomate, pernil, jamon mmm!
ResponderEliminaruna cena deliciosa
un beso, y muchisimas gracias por tu visita a mi blog!
Muchas gracias Eniko Ostafi, para mi visitar tu blog es un placer ;)
EliminarAl igual gracias por seguirme.
Besicos.
Mmmm que bona aquesta tapa!! m'encanta, i a més és senzilla de preparar i amb ingredients d'ús comú, me l'apunto!
ResponderEliminarDiscretament molt senzilla i fàcil com dius.
EliminarMoltes gràcies Eva Macià.
Tienes razón, tan sencilla de hacer como deliciosa y con ese tomate ya ni te cuento, aunque el queso, ese si que tiene una pinta excepcional... fantástico. bss
ResponderEliminarMuchas gracias Cocina con vistas, de vez en cuando está bien poner alguna receta, fácil y rápida jeje.
EliminarSaludos.
Si senyor, una tapeta digna de ser a les barres de pintxos de qualsevol bar :)
ResponderEliminarCuina d'emergéncia (http://cuinademergencia.blogspot.com)
Jajajaja moltes gràcies Joan R. López. ;)
EliminarBon aprofitament del pa sec!
ResponderEliminarIntento no llençar mai res,de fet el pernil salat també era una cua que em quedava.
EliminarBuena tapa, de lo mejorcito que hay, con ese tomate, jamón y queso, vamos para empezar y no acabar. Un beso.
ResponderEliminarGracias Azucena :)
EliminarBsoss
Tiene una pinta para morirse, riquísimo!!! Me pones los dientes largos, jajaja
ResponderEliminarUn besote
Muchas gracias Nuria , dos besotes para ti :)
Eliminar