domingo, 6 de octubre de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 3:07 | 14 comments

Cigrons amb peçols de l'hort.



























Ingredients; Cigrons
                                Peçols
                                Ceba
                                Tomàquet madur.























Aquí tenim els cigrons cuits, els pèsols que jo hi he posat són de l'hort de casa els meus pares i els tenia congelats crus.
























Incorporem,el tomàquet i la ceba tot tallat, mes un raig d'oli d'oliva.I ho posem a ofegar ben tapat i a foc lent.





















Ja veureu que cambia el color i queda tot ben tobet, salpebreu el gust .
L'estona més o menys son uns 20, 30 minuts. Tot depèn de la maduresa del producte.
Sa de fer un tastet abans de servir, per comprovar si esta bé de sal i de cocció.










































Bon profit!!!

El pèsol:

Es poden consumir tendres o secs. Actualment és més habitual el consum de pèsol fresc i sovint congelat. Se solen coure per ebullició tot i que per conservar totes les vitamines és preferible el consum fresc o escaldat.

Els llegums es consideren els germans pobres de la cuina, però el cert és que són veritables tresors gastronòmics i, sobretot, nutricionals.
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14 comentarios:

  1. La veritat es que te una aparença excepcional, a més de natural... queda apuntada!

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  2. Otro plato rico y sano?! Voy a ir a tu casa, a mi me encantan estos platos..las niñas prefieren patatas fritas jeje
    un beso feliz tarde de domingo

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    1. Me gusta mucho cocinar este tipo de plato, aunque no te creas en casa también gustan las patatas fritas jajajaja...eso no te lo voy a negar!!!
      Feliz para ti también esta tarde de Domingo .

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  3. Qué rico! Me gusta mucho la mezcla, tengo que decirte que nunca los he comido así, pero me encantan los guisantes y los garbanzos, así que todo junto me ha encantado! Un besazo, feliz domingo guapa!!

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    1. Pruébalos Nuria, ya veras están muy ricos así.
      Muchas gracias , igual para ti ..feliz Domingo flor :)

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  4. Me lo apunto, suelo preparar parecido las alubias blancas, pero con garbanzos nunca lo he hecho, la próxima vez será en tu horno. Bss y gracias por tan estupenda receta y como todo hay que decirlo... qué envidia me dan las cosas ricas que sacas de tu huerto!!!

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    1. Muchas gracias Cocina con vistas, me alegra que te aya gustado.
      Saludos :)

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  5. Un plato de muy sabroso, la combinación de ingredientes es genial, tiene una pinta estupenda. Un beso.

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  6. Nunca he mezclado garbanzos y guisantes ,y estos se ven realmente ricos...que envidia,lo de los guisantes de huerta, menuda diferencia
    Besos

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    1. La verdad que queda buenísimo, gracias Inma Vega!
      Un beso

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  7. UN PLATO ESTUPENDO ME QUEDO PARA SEGUIRTE.BSSSS

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